Η Μαρία Κίτσου επέστρεψε «μισή» στις «Άγριες μέλισσες»! Αδυνάτισε εν μέσω καραντίνας

Must Read

Η «Λενιώ» έμεινε… μισή! Απόδειξη; Μια φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο facebook ο παπα-Γρηγόρης, κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης, από τη μέρα της επιστροφής του καστ της δημοφιλούς σειράς «Άγριες μέλισσες» στο τηλεοπτικό χωριό Διαφάνι.

Μαρία Κίτσου

Στη φωτογραφία η πρωταγωνίστρια στο σίριαλ του ΑΝΤ1 Μαρία Κίτσου φαίνεται πολύ αδυνατισμένη σε σχέση με το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε της καραντίνας. Σε αντίθεση με την πλειονότητα του κόσμου, λοιπόν, που πήρε κιλά την περίοδο του εγκλεισμού, καθώς το έριξε στην τηλεόραση και στο φαγητό, η γνωστή ηθοποιός έχασε βάρος.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είχε πάρει κάποια κιλά γιατί έκανε ορμονοθεραπεία, την οποία σταμάτησε πριν από λίγες εβδομάδες. Ακόμη, σημαντικό ρόλο στο ότι η τηλεοπτική Λενιώ ανέκτησε τη φόρμα της έπαιξαν η σωστή διατροφή και η γυμναστική που έκανε τελευταία.

Να θυμίσουμε ότι ο συνάδελφος και καλός φίλος της Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε ανεβάσει κάποια στιγμή στο Instagram ένα βίντεο με τη Μαρία να κάνει ασκήσεις σε ελλειπτικό μηχάνημα στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Δείτε επίσης: Συγκινητική εξομολόγηση από τον «Νικηφόρο» Αναστάση Ροϊλό: «Καλύτερα χωρίς πατέρα, παρά με έναν κακό πατέρα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This