Διπλή ανατροπή με τη Eurovision: Απούσα η Έλενα Παπαρίζου – Η Μαρία Κοζάκο στην παρουσίαση

Must Read

Διπλή ανατροπή με τη Eurovision: Μπορεί να είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιζόταν στο ειδικό show της EBU με τίτλο «Europe Shine A Light» (που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο 16 Μαΐου, από την ΕΡΤ1), ωστόσο έγινε ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tv nea, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί τελικά στην ενότητα «Eurovision Heroes», στην οποία θα συμμετέχουν καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον διαγωνισμό.

Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο και για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία φαίνεται πως θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη βραδιά της Eurovision, αφού το 2018 κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ πέρυσι «μάγεψε» το κοινό του Τελ Αβίβ ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai».

Και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ, αφού η Μαρία Κοζάκου θα είναι τελικά το πρόσωπο που θα μεταδώσει τη συγκεκριμένη βραδιά από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Μπορεί να είχε γίνει γνωστό ότι τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα επέστρεφαν στο καθιερωμένο τους πόστο, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε λύση και η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στον σχολιασμό της Eurovision ακόμα μία χρονιά.

Το φετινό πρόγραμμα που αντικαθιστά τον κανονικό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, θα προβληθεί ζωντανά αύριο, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει τιμητικά η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Supergirl», καθώς η εν λόγω διαδικτυακή βραδιά δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τον Βασίλη Κικίλια – Η… γλυκιά ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This