Παντρεύεται στο πόρτο Χέλι η «αόρατη» καλλονή κόρη του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή

Must Read

Στο Μαϊάμι ζει μόνιμα και εργάζεται η καλλονή κόρη του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή και της Χριστίνας Κουμάνταρου Isabella, οι φίλοι της οποίας, λόγω της ομορφιάς της, τη φωνάζουν Bella.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», είναι η αγαπημένη αδελφή του Δημήτρη Χανδρή, που είναι παντρεμένος με τη Lydia Forte. Γεννημένη στο Λονδίνο, αλλά πολίτης του κόσμου, με λαμπρές σπουδές, απόφοιτη του Tufts University, λατρεύει την τέχνη, αποφεύγει το show off και τη δημοσιότητα, όπως και οι αγαπημένοι της γονείς, ο billionaire εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής και η εξίσου low profile και όμορφη μητέρα της Χριστίνα (Τίνα) Κουμάνταρου, γόνος παλιάς οικογένειας, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κουμάνταρου, που έζησε και μεγαλούργησε στη Νέα Υόρκη.

Οι μοναδικές εμφανίσεις στα φλας της Isabella Χανδρή είναι στις εκθέσεις του φημισμένου Art Basel Miami Beach, όπου κλέβει την παράσταση με τις γνώσεις της σε θέματα μοντέρνας τέχνης, αλλά και την ελληνική ομορφιά της. Στο πλευρό της ο Paul Chirdaris, ο γοητευτικός νέος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μαϊάμι, συνεργάτης του ομίλου Abracol, απόφοιτος του St. Thomas University.

Isabella
Η όμορφη Isabella και Ο Paul Chirdaris

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύονται στο διεθνούς φήμης περιοδικό «Tatler», ενώ στην Αθήνα ελάχιστοι γνωρίζουν την Isabella Χανδρή. Τα καλοκαίρια όμως πάντα επισκέπτεται την ονειρική εξοχική κατοικία του πατέρα της στο Πόρτο Χέλι, αλλά και το ξενοδοχείο «Met», που ανήκει στην οικογένειά της και είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία είχε επιλέξει η μητέρα της Χριστίνα Κουμάνταρου, καθώς από εκείνη κληρονόμησε την αγάπη της για την τέχνη.

Στο τέλος του φετινού καλοκαιριού είχε προγραμματιστεί να τελεστεί ο γάμος της Isabella, στο Πόρτο Χέλι, αλλά λόγω κορωνοϊού μετατέθηκε για τον Οκτώβριο, αν έχει ξεπεραστεί η πανδημία. Άλλωστε η μέλλουσα νύφη, που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις προετοιμασίες του γάμου της.

«Χρυσά» κουφέτα στην Ιταλία για τον αδελφό της

Toν Σεπτέμβριο του 2019 οι ευτυχισμένοι γονείς Δημήτρης Χανδρής και Lydia Forte βάπτισαν σε κλειστό κύκλο αλλά με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τον πρωτότοκο γιο τους στο Πόρτο Χέλι.

Η ονειρική και ντιζαϊνάτη εξοχική κατοικία του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή στο Πόρτο Χέλι φιλοξένησε στους κήπους της το γεύμα προς τιμήν του νεοφώτιστου Jonny, που πήρε το όνομα του παππού του, Γιάννη Χανδρή. Φίλοι των ευτυχισμένων γονιών από το Λονδίνο, όπου ζουν μόνιμα, όπως η Μαριάννα Γουλανδρή και ο σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός, αλλά και τα ξαδέλφια τους, η Μαριέττα Χανδρή με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Χατζηελευθεριάδη και ο Αντώνης Χανδρής με τη σύζυγό του Theodora Warre, μαζί με μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος, έδωσαν το «παρών».

Επίλεκτα μέλη της βρετανικής αριστοκρατίας, ο Δημήτρης Χανδρής και η σύζυγός του Lydia, κόρη του ιδιοκτήτη ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο sir Rocco Forte, που είναι ο παππούς του νεοφώτιστου, αποφεύγουν τη δημοσιότητα.

Χιλιάδες τριαντάφυλλα

Το μοναδικό γεγονός που είδε τα φλας ήταν η τελετή του γάμου τους, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2016, στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Γκροσέτο, που στολίστηκε με χιλιάδες τριαντάφυλλα, παρέπεμπε σε κινηματογραφικό σκηνικό και απαθανατίστηκε από εκατοντάδες τουρίστες.

Στους κοσμικούς κύκλους του Λονδίνου φημολογείτο ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ερωτευμένος με τη Lydia Forte, αλλά τελικά την κέρδισε ο Eλληνας κληρονόμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This