Παρασκευή 7/5/2021

Σωσία των Καρντάσιαν υποστηρίζει ότι έχει γιο με τον πατέρα της Κλόε

Σωσίας των Καρντάσιαν που βγάζει χρήματα πουλώντας στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της ισχυρίζεται ότι, εκτός από τα οπίσθια, έχει και κάτι άλλο κοινό με την πολυεκατομμυριούχο Κλόε Καρντάσιαν. Η Κίμπερλι Αλεξάντερ υποστηρίζει ότι ο Τριστάν Τόμσον, πατέρας της κόρης της Κλόε, Τρου, είναι και πατέρας του δικού της γιου.

Μάλιστα, η Αλεξάντερ έγραψε στο Instagram ότι ανάγκασε τον Τόμσον να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας τον Ιανουάριο. Ο παίκτης του ΝΒΑ επιβεβαίωσε μέσω του δικηγόρου του Μάρτι Σίνγκερ ότι έκανε την εξέταση του DNA, τόνισε όμως ότι το αποτέλεσμα έδειξε πως το παιδί δεν είναι δικό του. Η Αλεξάντερ, από την πλευρά της, αντέτεινε με αναρτήσεις της στα social media ότι το τεστ πατρότητας βγήκε αρνητικό διότι οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου που το έκαναν παραποίησαν τα αποτελέσματα.

Ενώ ο Τόμσον και η Κλόε απειλούν την Αλεξάντερ με μηνύσεις και αγωγές, αν δεν σταματήσει να επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της, εκείνη συνεχίζει να δηλώνει «σωσίας των Καρντάσιαν» και να βγάζει χρήματα μέσω του διαδικτύου. Σύμφωνα με την «Daily Mail», διαθέτει λογαριασμό στην ιστοσελίδα OnlyFans, όπου κάποιος μπορεί να πουλήσει «αποκαλυπτικό» υλικό. Συνήθως πρόκειται για ημίγυμνες ή γυμνές φωτογραφίες, αλλά κάποιες φορές οι χρήστες του πωλούν σε «αλμυρές» τιμές και φωτογραφίες τους πορνογραφικού περιεχομένου.

σωσιας καρντασιαν

σωσιας καρντασιαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ