«Happy birthday» στον Κώστα Σόμμερ με… Cohiba και έκπληξη

Must Read

Με μια τούρτα υπερπαραγωγή και τις τρυφερές ευχές της καλλονής συντρόφου του γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κώστας Σόμμερ. Ο γόης ηθοποιός έκλεισε τα 45 του έχοντας στο πλευρό του τη νέα μούσα της καρδιάς του, την 27χρονη μακιγιέρ Βαλεντίνη Παπαδάκη, με την οποία είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Η νέα του σύντροφος φρόντισε τα φετινά γενέθλια του πρωταγωνιστή να μείνουν αξέχαστα, προσφέροντάς του μια απίθανη τούρτα-έκπληξη, σε σχήμα κουτιού με πούρα τύπου Cohiba! Ενθουσιασμένος με το απίθανο δώρο της, αφού έσβησε το ένα και μοναδικό γαλάζιο κεράκι, ο Κώστας Σόμμερ πόζαρε δίπλα στο γλυκό με καμάρι και χαμόγελα, δημοσιεύοντας τις γιορτινές φωτογραφίες στο διαδίκτυο μαζί με τις ευχές της συντρόφου του.

«Xαρούμενα γενέθλια μωρό μου, είμαι χαρούμενη που είσαι κομμάτι της ζωής μου» ήταν τα τρυφερά λόγια της Βαλεντίνης Παπαδάκη. Με καταγωγή και οι δύο από την Κρήτη, το νέο ζευγάρι της showbiz έχει πολλά κοινά, μεταξύ των οποίων η γυμναστική και η καλή ζωή.

Το σίγουρο είναι ότι ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό του από την εντυπωσιακή Ναυσικά Παναγιωτοπούλου ο Σόμμερ χαμογελά πάλι! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την πρώην αγαπημένη του, καθώς οι φήμες τη θέλουν στην αγκαλιά του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Δείτε επίσης: Μικροσκοπικό μπικίνι και… γραμμωμένοι κοιλιακοί φέτος το καλοκαίρι για τη Μαρία Μενούνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This