Το μήνυμα της Μαριάννας Γουλανδρή σε όλους όσους επισκέπτονται τις παραλίες 

Must Read

Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα περιβάλλον, και έχει ενεργή δράση σε φιλανθρωπικά και φιλοζωικά θέματα, προσφέροντας αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση.

Η όμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη υπενθυμίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτι πολύ σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όσοι επισκεπτόμαστε τις παραλίες, τώρα που το καλοκαίρι ξεκίνησε για τα καλά.

Η φύση μας προσφέρει απλόχερα όλη την ομορφιά της, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε υπεύθυνα και να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τα απορρίμματα μας.

Η Μαριάννα έγραψε στον λογαριασμό της:

«Η θάλασσα μας καλεί! Πόσο εκπληκτικό είναι να νιώσεις πως τρέχεις και πάλι, βουτάς, κολυμπάς, κάνεις καταδύσεις ή απλώς βυθίζεσαι στην παγωμένη αγκαλιά της; Αν επισκεφτήκατε την παραλία (με έναν υπεύθυνο τρόπο και κρατώντας αποστάσεις), να ένα μικρό πράγμα που σας ζητώ. Ξοδέψτε ένα ή δυο λεπτά για να μαζέψετε τα σκουπίδια από την παραλία. Ξέρουμε πως η φύση κατάφερε να πάρει μια βαθιά ανάσα, όσο εμείς κλειστήκαμε σπίτι, αλλά το πρόβλημα των ωκεανών με τα πλαστικά θα πάρει μερικούς μήνες για να λυθεί. Γι’ αυτό είμαι περήφανη που στηρίζω τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Common Seas που έχει ως αποστολή να μειώσει την ποσότητα του πλαστικού και να σταματήσει τη μόλυνση των θαλασσών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This