28-5-2020

Το μήνυμα της Μαριάννας Γουλανδρή σε όλους όσους επισκέπτονται τις παραλίες 

Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα περιβάλλον, και έχει ενεργή δράση σε φιλανθρωπικά και φιλοζωικά θέματα, προσφέροντας αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση.

Η όμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη υπενθυμίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτι πολύ σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όσοι επισκεπτόμαστε τις παραλίες, τώρα που το καλοκαίρι ξεκίνησε για τα καλά.

Η φύση μας προσφέρει απλόχερα όλη την ομορφιά της, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε υπεύθυνα και να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τα απορρίμματα μας.

Η Μαριάννα έγραψε στον λογαριασμό της:

«Η θάλασσα μας καλεί! Πόσο εκπληκτικό είναι να νιώσεις πως τρέχεις και πάλι, βουτάς, κολυμπάς, κάνεις καταδύσεις ή απλώς βυθίζεσαι στην παγωμένη αγκαλιά της; Αν επισκεφτήκατε την παραλία (με έναν υπεύθυνο τρόπο και κρατώντας αποστάσεις), να ένα μικρό πράγμα που σας ζητώ. Ξοδέψτε ένα ή δυο λεπτά για να μαζέψετε τα σκουπίδια από την παραλία. Ξέρουμε πως η φύση κατάφερε να πάρει μια βαθιά ανάσα, όσο εμείς κλειστήκαμε σπίτι, αλλά το πρόβλημα των ωκεανών με τα πλαστικά θα πάρει μερικούς μήνες για να λυθεί. Γι’ αυτό είμαι περήφανη που στηρίζω τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Common Seas που έχει ως αποστολή να μειώσει την ποσότητα του πλαστικού και να σταματήσει τη μόλυνση των θαλασσών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW