Kατρίνα Τσάνταλη: «Άνθρωπε που πυροβόλησες τον Λάκη στην Λάρισα στις 18 Μαΐου 2019»

Must Read

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο, η Kατρίνα Τσάνταλη απευθύνεται στον άνθρωπο (;) που πυροβόλησε έναν σκυλάκο τον προηγούμενο Μάιο στην Λάρισα.

Η πετυχημένη συγγραφέας που ασχολείται ενεργά και με την ομώνυμη οινοποιία, αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα και τα παιδιά, εκφράζοντας την αγάπη της καθημερινά με έμπρακτη προσφορά και στήριξη.

Στην ανάρτηση που συγκινεί, η κ. Τσάνταλη με αφορμή τον θάνατο του άτυχου ζώου, ένα χρόνο μετά, απευθύνεται στον άνθρωπο που πυροβόλησε το άτυχο πλάσμα και εξηγεί τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν τόσοι άνθρωποι για να βοηθήσουν το σκυλάκι και να του προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ολόκληρη η ανάρτησή της

«Άνθρωπε (;) που πυροβόλησες τον Λάκη στην Λάρισα στις 18 Μαΐου 2019.

Εύχομαι με κάποιον τρόπο να φτάσει σε σένα το μήνυμά μου. Σε σένα και σε όσους γνωρίζουν ποιός είσαι και δεν μίλησαν ποτέ για να τιμωρηθείς όπως έπρεπε. Τόσο καιρό ο Λάκης έχει απεριόριστη φροντίδα, απεριόριστη αγάπη. Έχει κάνει φίλους. Τον προσέχουν μέχρι και τα άλλα σκυλιά του καταφυγίου μου. Έχει νιώσει τόση αγάπη που εσύ δεν ένιωσες και δεν θα νιώσεις ποτέ στη ζωή σου. Και παρότι στην αρχή είχα θυμό, τώρα μόνο σε λυπάμαι. Σε λυπάμαι βαθιά γιατί είσαι ένα κενό πλάσμα που δεν ξέρει να αγαπάει και δεν μπορεί να αγαπηθεί..

Σήμερα ο Λάκης κοιμάται για να μην βασανίζεται πια. Τρομερή σύμπτωση που το απροχώρητο έφτασε ακριβώς ένα χρόνο μετά; Δεν το πήρα χαμπάρι, με ενημέρωσε τώρα η Μαρία, η κοπέλα που τον βρήκε και επικοινώνησε τότε μαζί μου για να βοηθήσω.. Ακριβώς ένα χρόνο μετά, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορούμε να κάνουμε για να του παρέχουμε την ποιότητα ζωής που του αξίζει. Και πίστεψέ με, τα κάναμε όλα. Επεμβάσεις, Φυσιοθεραπείες. Όλα. Ο άνθρωπος που έχω στο καταφύγιο ήταν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο.Τον λένε Νικόλα και κλαίει πολύ σήμερα.Όπως και εγώ. Οι κτηνίατροι του, ο Παναγιώτης και ο Αλέξανδρος. Η Μαρία, η κοπέλα που τον μάζεψε στην Λάρισα και μου τον έφερε στην Αθήνα επειδή δεν είχε τα μέσα να τον φροντίσει η ίδια. Όλοι όσοι τον αγαπήσαμε, και είμαστε πολλοί! Ο Λάκης δεν ένιωσε μόνος ούτε ένα λεπτό. Το φαντάζεσαι; Μπορείς έστω να φανταστείς πως είναι να σε νοιάζονται τόσοι άνθρωποι;

Απορώ πως κοιμάσαι τα βράδια, απορώ πως αντέχεις. Τέτοιο κενό δεν πρέπει να παλεύεται. Εύχομαι τουλάχιστον να μην έχεις κάνει κακό σε άλλα πλάσματα. Αν διαβάσεις ποτέ το μήνυμά μου.. Πήγαινε σε ειδικό. Δεν ξέρω αν έχεις σωτηρία.. Μόνο στην περίπτωση που το έχεις μετανιώσει… Και δουλεύεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να λέγεσαι άνθρωπος αλλιώς.» έγραψε στον λογαριασμό της η φιλόζωη και φιλάνθρωπος συγγραφέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This