Αρθρογράφος θεωρεί ότι οι αντιγερμανοί, είναι ακροδεξιοί ή πράκτορες των Ρώσων!

Must Read

Κάπου εδώ σε αυτή τη χώρα, η πραγματικότητα «πετάει πετσέτα». Ο αρθρογράφος Θανάσης Μαυρίδης σε σημερινό το άρθρο στην ιστοσελίδα Liberal, θεωρεί ότι ο αντιγερμανισμός βλάπτει τα συμφέροντα μας και φτάνει σε σημείο να καλεί τις αρχές να βρουν από που τα παίρνουν όσοι εναντιώνονται στους Γερμανούς! Ο ίδιος μάλιστα χαρακτηρίζει όσους εναντιώνονται στην πολιτική της Γερμανίας, ως ακροδεξιούς ή  φιλορώσους!

Είναι πραγματικό κατόρθωμα σε ένα άρθρο να καταφέρεις να πέσεις έξω σε όλα, εκτός από τα σημεία στίξης. Ο κύριος Μαυρίδης ξεχνάει ότι οι τελευταίοι που απήγγειλαν με δέος και συγκίνηση το «Deutschland über alles», ήταν η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής στο περιβόητο πάρτι που διέρρευσε και το βίντεο υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο. Εκτός εάν ο κύριος Μαυρίδης θεωρεί την Χρυσή Αυγή κέντρο, και όχι ακροδεξιό. Επίσης, οι φιλογερμανοί «ευρωπαϊστές« της Ουκρανίας, έκαναν συγκεντρώσεις στήριξης στην Χρυσή Αυγή κατά την διάρκεια των δικαστικών διώξεων. Ξέρετε, αυτοί που ήθελαν να διώξουν τους «βρωμερούς ρώσους» και να επαναφέρουν την Ουκρανία υπό γερμανική αγκαλιά.

Όσο για τον περιβόητο «ρώσικο δάκτυλο« που προωθεί τον αντιγερμανισμό στην Ελλάδα, εδώ πραγματικά αναρωτιέσαι από ποιον πλανήτη ήρθε το ρεπορτάζ. Μα δεν γνωρίζει ο αρθρογράφος ότι ο καλύτερος φίλος της Ρωσίας στην Δύση είναι η Γερμανία; Δεν γνωρίζει ότι η Γερμανία σπάει φανερά το εμπάργκο και πέρνα τους ρωσικούς αγωγούς από το έδαφος της λες και είναι βελονιές και μοδίστρας σε περίτεχνο φόρεμα;

 

Ο αρθρογράφος αλήθεια γνωρίζει τον κύριο Γκέρχαρντ Σρέντερ (φωτό); Τον αναμορφωτή της Γερμανίας πρώην καγκελάριο; Γνωρίζει που εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια; Να τον ενημερώσουμε, διότι μπορεί ο άνθρωπος να έλειπε καιρό και να μην γνωρίζει, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της Gazprom και τώρα κατέχει ηγετική θέση στην Rosneft. Τους ρωσικούς ενεργειακούς κολοσσούς δηλαδή. Το μακρύ χέρι του ρωσικού κράτους. Οι σχέσεις Γερμανίας – Ρωσίας λοιπόν, θυμίζουν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Και καλολαδωμένο βεβαίως βεβαίως.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι ο μεγαλύτερος αντιγερμανός στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ. Εάν πάρεις τις δηλώσεις του κατά της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, Μπορείς να φτιάξεις το σύγχρονο ευαγγέλιο του αντιγερμανισμού. Θα μπορούσε ο κύριος Μαυρίδης να ισχυριστεί ότι και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πράκτορας των ρώσων. Τον πρόλαβαν όμως άλλοι, που εσχάτως διώκονται από τις αμερικανικές αρχές διότι απεδείχθησαν συκοφάντες αλλά ορισμένοι εξ αυτών και συνωμότες σε ένα σκάνδαλο που οι Ρεπουμπλικάνοι χαρακτηρίζουν μεγαλύτερο και απο το Watergate.

Ελπίζουμε λοιπόν ορισμένοι να μην ζήλεψαν την δόξα των συνεργατών των Γερμανών επί κατοχής, που βάφτιζαν κάθε πατριώτη που αντιδρούσε, εβραίο και κομμουνιστή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This