Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβέλλα: «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;”» (video)

Must Read

Ο γνωστός παρουσιαστής Κώστας Χαρδαβέλλας, ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με το πρόβλημα υγείας του.

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του, καθώς του είχε ανακοινωθεί από τον γιατρό ότι είναι άγνωστο το πόσος χρόνος του μένει για να ζήσει.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον «Αθέατο Κόσμο» και τις «Πύλες του ανεξήγητου»

Στη συνέχεια αναφέρει:

«Όταν ρώτησα τον γιατρό «πόσο χρόνο έχω;» μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει. Ούτε οι γιατροί ξέρουν, ούτε εσύ, ούτε κανείς, ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Ήταν Ιούλιος τότε, έκανα χημειοθεραπείες Ιούλιο και Αύγουστο. Τον Σεπτέμβριο πήγα στην εκπομπή, μείον 40 κιλά. Το είπα στους συνεργάτες μου όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη για να προετοιμάσουμε την εκπομπή, είχα δέκα δημοσιογράφους στην ομάδα μου και τους έπιασαν τα κλάματα όταν με είδαν.Η ψυχή μου ξέρει πώς έκανα την εκπομπή εκείνο το βράδυ, ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι είμαι όρθιος, ζωντανός και δυνατός. Θα κερδίσω εγώ τον καρκίνο και όχι ο καρκίνος εμένα. Η σύζυγος μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω «Αχ τον καημένο τι έπαθε;»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Y3fyv_OTAt8&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This