Πέθαναν τον Στέφανο Χίο… στην Wikipedia 

Must Read

Με «μαύρο» χιούμορ θέλησαν ορισμένοι να απαντήσουν στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος την Δευτέρα, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. 

Κάποιος κακοπροαίρετος «πείραξε» τον κώδικα των πληροφοριών στην διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια και έγραψε ότι ο Στέφανος Χίος πέθανε την 27η Ιουλίου…

«Ο Στέφανος Χίος (Σπάρτη, 18 Απριλίου 1966 – 27 Ιουλίου 2020) ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων.

Ήταν ιδρυτής της εφημερίδας και διαδικτυακής εκπομπής Μακελειό, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής για ρατσιστικό,[1] αντισημιτικό, ομοφοβικό, αντικομμουνιστικό και βίαιο περιεχόμενο,[2] διάδοση ψευδών ειδήσεων,[3][4] ενώ ο Στέφανος Χίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για προσβολή προσώπων.[5]»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This