Το GNTM δεν φοβάται τον ανταγωνισμό («Big brother») που αρχίζει νωρίτερα

Must Read

Όταν διαθέτεις υλικό που «σπαρταράει», δεν φοβάσαι τον ανταγωνισμό! Ξέρεις πως θα κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και θα πάρεις τη ρεβάνς, καθώς έχεις πιστούς και φανατικούς τηλεθεατές κι ένα «καυτό» ριάλιτι που έχει γίνει αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.
Όλα για όλα… θα τα δώσει φέτος το Star για το νέο «GNTM: Boys & Girls», γι’ αυτό και καθυστερεί την έναρξή του. Μπορεί να ακούστηκε αρχικά ότι θα ξεκινούσε στις 31 Αυγούστου, μαζί με το «Big brother», και να γράφτηκε πρόσφατα ότι η ημερομηνία της πρεμιέρας του θα είναι η 14η Σεπτεμβρίου, ωστόσο υψηλό στέλεχος του Star αποκάλυψε στην «Espresso» και την Μαρία Ανδρέου, ότι το πιθανότερο είναι το ριάλιτι μοντέλων να αρχίσει τελικά τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Στην επισήμανσή μας μάλιστα ότι θα τους προλάβει για τα καλά ο ανταγωνισμός με το «Big brother» που αρχίζει την άλλη εβδομάδα, η απάντηση του στελέχους του σταθμού ήταν «δεν μας φοβίζει το ”Big brother”».

Με πολλές υποσχέσεις

Το Star, λοιπόν, πρόκειται να ξεκινήσει κανονικά το νέο του πρόγραμμα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου («Στη φωλιά των Κου-Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Τροχός της τύχης»), αλλά η… σημαία του προγράμματος πάει για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Όπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχει εκρηκτική χημεία ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια που συμμετέχουν, όπως, επίσης, και μεταξύ των μελών της επιτροπής. Οι Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Αγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί κόβουν και ράβουν με τις ατάκες τους στις οντισιόν. Εκείνη όμως που πραγματικά κλέβει την παράσταση από το νέο της πόστο είναι η μέχρι πρότινος art ditrector του σόου. H εκκεντρική και αμφιλεγόμενη δασκάλα των προηγούμενων κύκλων Ζενεβιέβ έχει εξελιχθεί σε μοναδική τηλεοπτική περσόνα. Εξαιρετικά υποστηρικτικός απέναντι στους παίκτες είναι ο νέος coach τους, το διάσημο μοντέλο Γιώργος Καράβας. Όσον αφορά τις οντισιόν, οι ιθύνοντες του Star υποστηρίζουν ότι θα είναι οι καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Τα γυρίσματα κυλούν με γοργούς ρυθμούς τόσο στις δοκιμασίες των μοντέλων και στις φωτογραφίσεις όσο και στη συγκατοίκησή τους. Να σημειωθεί ότι η παραγωγή έχει «μαντρώσει» ήδη τους παίκτες και τις παίκτριες στο πολυτελές σπίτι του «GNTM» -σημειωτέον κανείς δεν ξέρει σε ποια περιοχή βρίσκεται- κι έχει γίνει σε όλους τεστ για Covid-19, για να μην υπάρχει κανένας υγειονομικός κίνδυνος. Τα μοντέλα δεν έχουν ξεμυτίσει από το σπίτι, ενώ οι κριτές πήγαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους κι έκαναν ξανά τεστ, ώστε να έρθουν και πάλι σε επαφή με τους συμμετέχοντες. Τεστ εκ νέου έκαναν, επίσης, τα μέλη της παραγωγής του «GNTM» (τεχνικοί, μακιγιέρ, κομμωτές κ.λπ.), που πήγαν μία εβδομάδα διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This