Δημοσιογράφος τα «βρόντηξε» και έφυγε από εκπομπή του ΣΚΑΙ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το «Big Brother» #cancelbigbrothergr

Must Read

Κάτι που δεν περίμενε κανείς και σίγουρα όχι οι παρουσιαστές αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, ήταν η αποχώρηση από το πάνελ της εκπομπής, του δημοσιογράφου της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος. 

Όπως ανέφερε και ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας, όντας καλεσμένος στην εκπομπή, ο λόγος που το έκανε ήταν ως έμπρακτη διαμαρτυρία για τα άνανδρα σχόλια του πρώην παίκτη του reality show, «Big Brother», περί βιασμού.

«Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου, είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για αυτή την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες» και πρόσθεσε λέγοντας: «Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ ως συναδέλφους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να καταδικαστεί κι από εδώ και θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία»

Ωστόσο, ενώ οι συνάδελφοι του έχουν την ίδια άποψη, κατακρίνοντας αυτές τις δηλώσεις, δεν συμφώνησαν με την απόφασή του δημοσιογράφου να αποχωρήσει από την εκπομπή θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο τους προσβάλει. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This