Οριστικό τέλος της Ραχήλ Μακρή από το «J2US» – Αυτή θα είναι η αντικαταστάτριά της (video)

Must Read

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από τις αποχωρήσεις του «J2US» και την υπόθεση ήρθε να διαλευκάνει ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από την εκπομπή «Happy Day», αναλύοντας όλα τα παρασκήνια γύρω από τους συμμετέχοντες.

«Ήταν δύσκολο να πείσω τη Ζωζώ Σαπουτζάκη. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα ωραίο αγόρι. Της πρότεινα τέσσερις. Ήθελε μελαχρινό. Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος νομίζω ότι και ο ίδιος έχει μετανιώσει αυτά που είπε για τη Δέσποινα. Ήταν πάνω στο ζωντανό. Η Δέσποινα δε το είπε με κακία, ο Τριαντάφυλλος το τράβηξε λίγο, αλλά εντάξει στο ζωντανό συμβαίνουν αυτά” είπε αρχικά και συνέχισε εξηγώντας τι έχει γίνει με τη Βίκυ Κάβουρα, “Φέτος κρίναμε με την ομάδα της παραγωγής ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Δεν έχει απολυθεί από την εταιρεία μου η Βίκυ, Θα είχε μια τρίτη ματιά στις πρόβες και θα είχε και την τελευταία δήλωση σε κάθε act. Το θεώρησε υποτίμηση αυτό. Μετά έμαθα ότι έκανε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για μια εκπομπή τελεμάρκετινγκ.»

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και στην Ραχήλ Μακρή η οποία μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, κατευθυνόμενη στο στούντιο του «J2US», τελικά δεν θα είναι σε θέση να παραστεί ξανά στο show.

«Δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή είχε αυτό το ατύχημα με το αυτοκίνητο και δε θα μπορεί να είναι στο J2US για λίγο καιρό. Θα έχουμε μια αντικατάσταση το Σάββατο. Η συμμετοχή της είχε ανακοινωθεί ένα μήνα πριν, επίσης έκανε μια δήλωση στα social media ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει κανένα θέμα ούτε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε με την ιδιοκτησία του καναλιού ούτε με εμένα, Για μένα τελειώνει εκεί»

Ωστόσο πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον της στο show μετά την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παραγωγή του «J2US» έχει βρει ήδη την αντικαταστάτρια. Ο λόγος για την Ευριδίκη Βαλαβάνη η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Βρετού από αυτό το Σάββατο.

«Το όνομα που παίρνει τη θέση της Ραχήλ Μακρή, όχι προσωρινά όπως ειπώθηκε, είναι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ήδη έχει ξεκινήσει πρόβες με τον Ηλία Βρεττό προκειμένου να εμφανιστεί και live στο σόου του Σαββάτου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This