Η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε στην αντεπίθεση με τους έμπειρους Πέτρο Καρσιώτη, Βίκυ Χαντζή (video)

Παρουσίασε τα δύο νέα «όπλα» της εκπομπής της

Must Read

Η Μελέτη πέρασε χθες στην αντεπίθεση! Οι παραιτήσεις δημοσιογράφων τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχουν τέλος στην εκπομπή του Alpha «Ωρα για Μελέτη» και στην τηλεοπτική αγορά ακούγεται ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου η πρωινή ενημερωτική εκπομπή θα ρίξει αυλαία. Αυτά όμως μέχρι χθες!

Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τον πανικό και τη στάση άμυνας, άρχισε να δρα με ψυχραιμία και να βγάζει τα δικά της όπλα, που έχουν όνομα και υπογραφή!

Η ίδια είπε μάλιστα στην έναρξη της χθεσινής της εκπομπής: «Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Εχω πάρα πολύ όμορφη παρέα, κυριολεκτικά και όχι μόνο». Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στο πλατό τους νέους της συνεργάτες (παλιοί γνώριμοι και αγαπημένοι των τηλεθεατών) Βίκυ Χαντζή και Πέτρο Καρσιώτη.

«Θα βάλουμε στη μέρα σας λίγο κόκκινο, γιατί είναι η επικαιρότητα βαριά, με ραγδαίες εξελίξεις, και η Βίκυ Χαντζή είναι άνθρωπος που ξέρει και διαχειρίζεται πλέον τα πάντα. Πάθος πολύ μεγάλο έχει μέσα του και αυτός εδώ ο άνθρωπος που βλέπετε, ο Πέτρος Καρσιώτης» τόνισε με νόημα η Μελέτη και έδειξε με αυτόν τον τρόπο τα δόντια της τόσο στον ανταγωνισμό όσο και στους εσωτερικούς της… εχθρούς στον Alpha.

Οι δύο νέοι συνεργάτες της είναι παλιές καραβάνες στο ρεπορτάζ, με… ώρες πτήσης στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές. Αυτό είναι ένα εχέγγυο για την Ελεονώρα. Η Βίκυ Χαντζή παίζει την ενημέρωση στα δάχτυλα, αφού κρατά εδώ και χρόνια την εκπομπή «Alpha παντού» τους καλοκαιρινούς μήνες στον σταθμό, ενώ ο Πέτρος Καρσιώτης είναι μετρ του αστυνομικού ρεπορτάζ και έχει συνεργαστεί με τη Βίκυ στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Alpha με επιτυχία.

https://www.youtube.com/watch?v=SAeJv9k3Mwc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This