Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται το τρίτο live του «J2US»

Ο κορωνοϊός χτύπησε για δεύτερη φορά το γνωστό μουσικό show «J2US».

Must Read

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας εργαζόμενος της παραγωγής του «J2US». Λόγω αυτού του γεγονότος ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, αποφάσισε εκτάκτως την αναβολή του show.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε γνωστό μέσω Instastory, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το live του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον Covid-19 που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του Just The 2 Of Us, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε σήμερα θετικό στον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του Just The 2 Of Us και μέχρι στιγμής είναι όλα αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών.

Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες του show μπαίνουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 μέρες. Έτσι το live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barkingwell αλλά και εμένα προσωπικά η πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σας» έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστορία του στο Instragram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This