Συζητήσεις για τέλος της άνοιξης το «Survivor» λόγω κορωνοϊού

Must Read

H επιστροφή του «Survivor» στη μικρή οθόνη καταπώς φαίνεται θα μετατραπεί σε «σίριαλ»! Ενώ, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», οι ιθύνοντες του Σκάι βιάζονταν να ρίξουν το reality επιβίωσης στο δεύτερο μέρος της σεζόν, χτίζοντας πάνω στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» που θα ψωμολυσσάνε το πρόγραμμα του σταθμού, τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού αναγκάζουν τους υπευθύνους του καναλιού της Κάντζας να αλλάξουν τα πλάνα τους, με την ημερομηνία έναρξης του reality να γίνεται σίριαλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real life», νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει ακόμα και το σενάριο το «Survivor» να μετατεθεί από τον Ιανουάριο για τον… Μάιο, με την ελπίδα ότι έως τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, αλλά και ευνοϊκότερο περιβάλλον όσον αφορά τα διαφημιστικά έσοδα (άλλωστε γι’ αυτά γίνονται όλα)!

Ενδεικτικό της αβεβαιότητας αν θα γίνει το reality επιβίωσης είναι ότι δεν έχει βγει στον αέρα τρέιλερ συμμετοχών.

Πάντως η Acun Medya του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί προχωρεί ακάθεκτη σε κάστινγκ αξιοποιώντας τα… αρχεία data base όσων δήλωσαν συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού.

Άνθρωποι της παραγωγής αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το «Survivor» θα θεωρηθεί βέβαιο ότι θα γίνει μόνο όταν εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια για τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και τους παίκτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This