Σάλος με την ανάρτηση της Ντόρας περί παρασιτικής Ελλάδας: «Μιλάτε εσείς για παράσιτα;»

Must Read

Με σκωπτικά σχόλια υποδέχτηκαν το tweet της Ντόρας Μπακογιάννη για τη στάση
εργασίας σε σχολεία όπου διεξάγονται οι εξετάσεις τύπου «Pisa».

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρασιτικής Ελλάδας που μας κρατάει πίσω, από τους (ελπίζω λίγους) εκπαιδευτικούς που εμποδίζουν σήμερα τη διεξαγωγή των εξετάσεων PISA» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη προκαλώντας «καταιγίδα» απαντήσεων.

Κάτω από την ανάρτηση της βουλευτή της ΝΔ ακολούθησαν δεκάδες σχόλια με τους χρήστες να εστιάζουν στο γεγονός ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Ευρώπη, χωρίς όμως να έχει ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την πολιτική…

Δείτε μερικές μόνο από τις απαντήσεις:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν έχουν ιερό & όσιο εκ γενετής & χαρακτήρα, είναι δίποδα ανθρωποειδή με σάπιους εγκεφάλους, όμως διατηρούν απέραντο θράσος διότι παρά τα αίσχη που κάνουν διαχρονικά ως οικογενειακή συμμορία & εγκληματική οργάνωση Μητσοτάκη, οι νεοέλληνες τους ψηφίζουν και δεν τους έχουν διώξει με τις κλωτσιές. Οπότε κι αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την διάλυση της Ελλάδας και του λαού υπηρετώντας ανθελληνικά συμφέροντα. Βγήκε σύσσωμος ο λαός να τους σιχτιρίσει ποτέ ;;; Μέρος του όχλου πάει ακόμη στις ομιλίες & τις συγκεντρώσεις τους.

  2. Τελικά όντως δεν υπάρχουν θεοί… Γιατί αν υπήρχαν και μάλιστα με τις ιδιότητες που οι εκάστοτε κηφήνες μας λένε, τότε θα είχε κόψει την γλώσσα και τα χέρια αυτής της δήθεν και τάχα “κυρίας” και θα την είχε στείλει να φυλάει γίδια στην Ευρυτανία…..Γιατί το μορφωτικό επίπεδο που έχει μόνο για γίδια κάνει . Όσο αφορά το μορφωτικό επίπεδο του Κυριάκου, είπε κάποιος φίλος του. Μόνο να βγάζει φωτοτυπίες μπορεί. Έρχεται όμως η ώρα που ο λαός θα τους πει: Ε!! Αεί ΣΙΧΤΙΡ………

  3. Να θυμισουμε οτι προκειται για τη Θεοδωρα Μητσοτακη του Κωνσταντινου κι οχι Ντορα Μπακογιαννη. Να ξεκαθαρισουμε οτι διατηρει ως ψευδωνυμο δεκαετιες τωρα το επωνυμο του θανοντος Παυλου μονο για την προσωπικη της δημοσια εικονα.

  4. Θα είχα πολλά να απαντήσω στην Ντόρα Μπακογιαννη από τριπλοπροσωπία, εθνική μειδοσία( όταν κραυγαζει ότι δεν έχει ταμπού για το μοίρασμα του Αιγαίου, λες και πρόκειται για την προίκα της ή το τελευταίο για το Κόσοβο) και αλλα πολλά.
    Μια ερώτηση όμως θα ήθελα να της θέσω: Όταν βγαίνει ως προάγγελος κακών βαλμένη πάντα από τον αδελφό της, ο οποίος ποτε δεν παίρνει θέση για τα λεγόμενα της, Μήπως τελικά κι αυτή κι αυτός θεωρούν ότι είμαστε ένας λαός ηλιθίων; Και όσον αφορά τα ελληνικά παράσιτα μήπως τελικά μιλούν για τον εαυτό τους; Γιατί ως κάτι τέτοιο εδραιώνονται στην κοινή συνείδηση

    • Φίλε παράσιτα είναι και φένονται εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε και ξέρουμε τη σκάτα οικογένεια είναι πρέπει να ντρέπονται και αποκαλούν τους εαυτούς στους Έλληνες ας γελάσουμε να τους μαυρισουμαι τον Harry potter

  5. Οι οξυουροι και οι ταινίες ωχριούν μπροστά στην ηγέτιδα των παρασίτων οικογένεια Μητσοτάκη ΑΕ.

  6. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…. ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…. ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ….

    • Όσο βγάζει το 41% η singular logic με μαγειρέματα, η Ντόρα και οι υπόλοιποι της συμμορίας εγκαθέτων θα λυμαίνονται την Ελλάδα και θα αγνοούν τους υπηκόους που σκύβουν το κεφάλι, παλεύουν για την δυσβάσταχτη επιβίωση και παραμένουν άπραγοι σε όσα μας επιβάλλουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This