Ο «Mister Ράδιο Αρβύλα» και η παρέα του προσγειώθηκαν στο Open! (video)

«Βόμβα» στον χάρτη της τηλεόρασης

Must Read

Ο Αντώνης Κανάκης είναι Open! Λίγο προτού μας αποχαιρετήσει το δύσκολο και σκληρό 2020, η «βόμβα» που έπεσε αργά χθες το απόγευμα στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνει ανατροπές στη μεγάλη οθόνη, αλλάζοντας τον χάρτη της TV.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της τρελοπαρέας από τη Θεσσαλονίκη είναι πλέον γεγονός και ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη!

Με δελτίο Τύπου, μάλιστα, το Open γνωστοποίησε την τηλεοπτική συνεργασία, που αναμένεται από την αρχή της νέας χρονιάς να φέρει άλλον αέρα στα τηλεοπτικά δρώμενα. «To Open με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions. Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του Open» ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

Έτσι, λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο θα βρεθούν στην prime time (βραδινή) ζώνη του Open με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night (μεταμεσονύκτια) με το «Βινύλιο». Με αυτήν την κίνηση ματ το κανάλι ανακατέβει την τράπουλα της τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη των 2.000.000 τηλεθεατών! Για την ιστορία, πριν από λίγες ημέρες οι «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες με ένα επεισόδιο γεμάτο σάτιρα, το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube και έως τώρα χιλιάδες χρήστες το έχουν απολαύσει.

Και να που τώρα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ξανά με το τηλεοπτικό τους comeback, βάζοντας τέλος και στην παραφιλολογία αναφορικά με το ποιο κανάλι θα τους υποδεχτεί! Παρόλο που ακούγονταν διάφορα στη μιντιακή πιάτσα (τη μία, τους ήθελαν να πηγαίνουν στην ΕΡΤ, την άλλη, στον Alpha), το Open με μια αιφνιδιαστική κίνηση έφερε τα πάνω κάτω τερματίζοντας τον έναν χρόνο απουσίας του Κανάκη και της παρέας του από τη μικρή οθόνη.

Πολύκροτο διαζύγιο

Ήταν 21 Ιανουαρίου του 2020 όταν με ένα λιτό κείμενο στην επίσημη σελίδα του «Ράδιο Αρβύλα» στο facebook η παρέα από τη Θεσσαλονίκη εξηγούσε τους λόγους που τους οδηγούσε στο πολύκροτο διαζύγιο με τον Σκάι, αφήνοντας αιχμές κατά του σταθμού.
Η επιστολή ήταν καταπέλτης, όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν πως όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκάι κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας τους ήταν πρωτόγνωρα για εκείνους στα 31 χρόνια που εργάζονται στην τηλεόραση.

Ο Κανάκης κατακεραύνωνε το κανάλι του Φαλήρου για τις τότε συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας τους, αποφασίζοντας να δώσει συνέχεια στον πόλεμο με τον Σκάι στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This