Ειδήσεις που δεν είναι… «Ράδιο Αρβύλα» (video)

Το Open βάζει τον Κανάκη και την παρέα του στη ζώνη των 8, απέναντι από τα κεντρικά δελτία των καναλιών.

Must Read

Συναγερμός έχει χτυπήσει στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά τη συνεργασία του Open με τoν Αντώνη Κανάκη και την τηλεοπτική παρέα του, αλλά και την πρόθεση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη και του «Mr Ράδιο Αρβύλα» να… πυρπολήσουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των άλλων σταθμών, όπως και δύο επιτυχημένες σειρές.

Αλώστε, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της συνεργασίας του με το Open, ο Αντώνης Κανάκης ανέβασε και το νέο τηλεοπτικό τρέιλερ στη διαδικτυακή εκπομπή του στο YouTυbe, κάνοντας σαφές ότι «Αν είσαι Οpen, όλα γίνονται»!

Στο τρέιλερ, η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» είναι ντυμένη με κοστούμια, με τον Κανάκη να λέει στο κοινό «Φανταστείτε αν στη ζώνη των οκτώ, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, βλέπατε “Ράδιο Αρβύλα”»! Και το μήνυμα πέρασε σε όλους τους αποδέκτες!

H στρατηγική κίνηση που επιχειρεί το Open, να τοποθετήσει μια σατιρική εκπομπή μεγατόνων (αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης) απέναντι στο βαρύ πυροβολικό της ενημέρωσης των καναλιών, βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό τοπίο, με τη σάτιρα να μεταμορφώνεται για εκείνη τη ζώνη στο μεγάλο «όπλο» του καναλιού!

Σκυτάλη

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του θα παίρνει lead in από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη και θα ανεβαίνει στο ρινγκ της τηλεθέασης με στόχο να βγάλει νοκ άουτ τους δυνατούς αντιπάλους της ενημέρωσης!

Απέναντί του θα βρει τη Μάρα Ζαχαρέα στο Star, τη Σία Κοσιώνη στον Σκάι, την Κατερίνα Παναγοπούλου στο Mega, αλλά και τον μαχητικό και σοβαρό Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Η ψυχαγωγία

Από την άλλη μεριά, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα τα βάλουν και με την ψυχαγωγία, καθώς θα βρεθούν απέναντι από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και με την πολύ καλή σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών.

Τον Ιανουάριο του 2021, λοιπόν, θα γίνει μάχη σώμα με σώμα στη ζώνη των οκτώ, ανάμεσα στις ειδήσεις και στη σάτιρα!

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Open με τον Αντώνη Κανάκη, ο δημοφιλής δημιουργός έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα» στο YouTube.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι τόσο η ανακοίνωση που θέλουμε να κάνουμε και το τρέιλερ που θέλουμε να σας δείξουμε. Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί όλο αυτό το διάστημα που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα μάς έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα και τόση αγάπη και μας ζητάτε να επιστρέψουμε στην τηλεόραση. Έχει ανακοινωθεί ήδη από το κανάλι ότι επιστρέφουμε τηλεοπτικά με μεγάλες δόσεις “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” από τον Ιανουάριο». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This