Ο ΣΚΑΪ υποκλίθηκε στην υπέρκομψη Μαρέβα (video)

Must Read

Είναι από τις στιγμές που ακόμα και ο πιο σκληρός και αντιπολιτευτικός δημοσιογράφος, υποκλίνεται στο μεγαλείο μίας γυναίκας. Αυτό είδαμε πρακτικά στην εκπομπή του Καμπουράκη στο Σκάι.

Ακόμα και για ένα θέμα που δεν χρήζει «κομψότητας», όπως το εμβόλιο, η επιβλητική παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη, συνεπήρε την εκπομπή και τους παρουσιαστές που δεν δίστασαν, ακόμα και την στιγμή του «τρυπήματος», να την υμνήσουν.

https://vimeo.com/492850438

Πέραν όμως από την πίστη απεικόνιση της επερχόμενης εμφάνισης της συζύγου του πρωθυπουργού, με αυτόν τον τρόπο το κανάλι έδωσε το στίγμα ότι ακόμα και ο δρόμος για το εμβόλιο μπορεί να είναι στρωμένος με χλιδή, κομψότητα, και όχι καγκουριά, χλιμιντζουρία, λαϊκισμό.
Κοινώς, ο πήχης τίθεται ψηλά. Δεν θα πάτε στο νοσοκομείο να εμβολιαστείτε με ταγάρι, αλλά με τσάντα Dior.
Δεν θα πάτε σαν κακομοίρες από το Μενίδι, αλλά με αέρα και κόμμωση Λυκαβηττού.

https://youtu.be/0HihDJOzZc8

Εύγε στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Σκάι για αυτή την ασύλληπτη κοινωνική προσφορά, αλλά και την προσέγγιση της επικαιρότητας που θυμίζει τις χρυσές εποχές της ΥΕΝΕΔ, τότε που υπήρχε πειθαρχία και σεβασμός στους θεσμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This