Χτύπησε «κόκκινο» η τηλεθέαση για τον τελικό του J2US – Ξεπέρασε το 41% με το ντουέτο Βίσση-Βανδή

Must Read

Στα ύψη εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση του τελικού του J2US κατά την διάρκεια του ντουέτου της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. Ο μεγάλος και πολυσυζητημένος τελικός του τηλεοπτικού σόου, στον οποίο νικητές αναδείχθηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζοζεφίν, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κατέγραψαν οι μετρήσεις Nielsen για την τηλεθέαση, ο τελικός, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αναδείχθηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7 % στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22% ενώ στο δυναμικό κοινό 23%.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης του σόου καταγράφηκαν τη στιγμή που τραγούδησαν μαζί οι δύο Ελληνίδες σταρ, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Συγκεκριμένα το τέταρτο 01:15 – 01:29 όπου συνυπήρξαν οι δύο τραγουδίστριες, το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 40,1% για το δυναμικό κοινό και στο 38% για το γενικό σύνολο!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο μέσο λεπτό το J2US το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές, ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές. Μάλιστα, το J2US έγινε για άλλη μια φορά το νούμερο ένα trend στο Τwitter ξεπερνώντας τα 100.000 σχόλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This