Τριπλό «αντίο» στο Διαφάνι! «Αποχαιρετούν» τις «Άγριες μέλισσες» όταν μπει η άνοιξη

Μυστήριο με την αποχώρηση του... Βόσκαρη, ο οποίος θέλει να γυρίσει στο θέατρο

Must Read

Οι τηλεθεατές με το που μπει η άνοιξη θα… κουνήσουν μαντίλι στον Τάκη, στη Δόμνα και στον Θέμελη!

Αλλαγές σε ηθοποιούς και ιστορίες θέλουν να κάνουν η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη και ο σκηνοθέτης Λεύτερης Χαρίτος για να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τη σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και έτσι τρεις ηθοποιοί θα πουν πριν από το τέλος της σεζόν «αντίο» στο σίριαλ!

Ο δημοφιλής Αργύρης Πανταζάρας, που θα πάει αυτή την εβδομάδα στο Διαφάνι, θα μείνει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και θα κλείσει τον κύκλο του μουσικού από την Τρούμπα Τάκη Δοξαρά, αφού πρώτα κάνει τη Δρόσω ρεζίλι των σκυλιών στους συγχωριανούς της.

Ο Τάκης θα επιστρέψει με σκοπό να διεκδικήσει ξανά τη Δρόσω, η οποία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δεν θέλει καμία σχέση μαζί του. Αυτό θα το πληρώσει ακριβά, αφού οι Διαφανιώτες θα μάθουν τι δουλειά έκανε στην Αθήνα.

Ποιοι ακόμη αποχωρούν οριστικά από τις «Άγριες μέλισσες» το 2021; Στους άνδρες που αφήνουν τη σειρά είναι και ο Χάρης Σώζος! Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από τη μίνι διακοπή λόγω των γιορτών είδαμε τον Μελέτη να έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγάλη αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του. Για λίγα ακόμα επεισόδια ο Σωκράτης Θέμελης, ο θρασύτατος τραπεζίτης και βιαστής της Ανέτ, θα παραμείνει στη σειρά για να βασανίσει τον γαμπρό του, τον Κωνσταντή.

Δεν θέλει να τη βλέπει

Η τρίτη αποχώρηση είναι γυναικεία: Η τηλεοπτική κόρη του Χάρη Σώζου, την οποία υποδύεται η Νεφέλη Κουλούρη, δεν κάνει καλά πια τον Κωνσταντή με την αγάπη της. Μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει ξανά κοντά της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντής έχει ερωτευτεί τρελά τη Δρόσω και δεν θέλει να βλέπει τη Δόμνα ούτε ζωγραφιστή.

Μυστήριο υπάρχει για τον γοητευτικό Βασίλη Μπισμπίκη, τον άκρως μισητό Μάνο Βόσκαρη! Ενώ αρχικά ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί η παρουσία του λίγο πριν από το τέλος της σεζόν τον Ιούνιο, υπάρχουν σκέψεις να τελειώσει νωρίτερα για να ασχοληθεί με το θέατρο, στο οποίο τον περιμένει η sold out παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This