Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει στον ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν

Τα νούμερα της τηλεθέασης άρχισαν να ανεβαίνουν!

Must Read

Πράσινο φως και για τη σεζόν 2021-2022 για τη Μαλέσκου στον Σκάι, μια και τη θεωρούσαν συμφέρουσα λύση και ιδίως οικονομικά!

Μπορεί η πρωινή εκπομπή της να μην έκανε την έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν όσον αφορά την τηλεθέαση, αλλά η «Μενεγάκη της Κρήτης» δεν κοστίζει χρυσάφι και το τελευταίο διάστημα με το παραλειπόμενα από το «Survivor» έχει τσιμπήσει και νουμεράκια στη θεαματικότητα.

Το «Love it» λοιπόν έχει ικανοποιήσει τον Σκάι και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, καθώς η εκπομπή της έχει πάρει θετικές εισηγήσεις από τη διοίκηση.

Το πρωινό μαγκαζίνο της παρουσιάστριας (η οποία έχει δηλώσει ότι δεν χρωστά τίποτα στον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τη δημοσιότητά της, τότε που την πρόβαλλε από την εκπομπή του συχνά πυκνά, όταν εκείνη ήταν στην Κρήτη παρουσιάστρια) με τη βοήθεια του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό πάντως της δίνει την… αβάντα να λέει ότι δεν φοβάται την είσοδο του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» της Σκορδά και ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά η… τράπουλα στα πρωινά. Όσο για αυτό, κοντός ψαλμός αλληλούια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This