Στον θρόνο της η Καινούργιου! Λιάγκας – Σκορδά είδαν πάλι την… πλάτη της

Πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους!

Must Read

Λίγο κράτησε η χαρά των ΣκορδάΛιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1! Ο τυφώνας Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε μια ημέρα κατάφερε να αλλάξει την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη, μετά την κοινή πρεμιέρα του διαζευγμένου ζευγαριού τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1 που κέντρισε, όπως φαίνεται, την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Η παρουσιάστρια του Open έχει καταφέρει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών στην πρωινή τους ψυχαγωγία και αυτό γιατί η εκπομπή της «Ευτυχείτε» είναι σχεδόν η μόνη που έχει πρωτογενές ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι της βρίσκονται παντού ακόμη και με την πανδημία.

Δεύτερη μέρα λοιπόν που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί στην τηλεοπτική αρένα και η θεαματικότητα έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021. Η πρωτιά στο δυναμικό κοινό άλλαξε χέρια…

Ξεκίνησε λάθος

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μπροστά σε τηλεθέαση με 16,3% στο δυναμικό κοινό και ακολούθησαν οι Λιάγκας – Σκορδά με 15,2%, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με 14,7%. Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε τέταρτη με 11,3%.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκέντρωσε 10,8%, το μαγκαζίνο «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ» -η Καραβάτου έλειπε από το τιμόνι της εκπομπής λόγω νοσηλείας της στο νοσοκομείο- 10,1%, ενώ το «Πάμε Δανάη» του Mega, παρόλο που φιλοξένησε την καταγγελία-φωτιά της Ζέτας Δούκα, έφτασε το 7,7%.

Οπως και να έχει, Σκορδά και Λιάγκας πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να αλλάξουν μια ολόκληρη εκπομπή που ξεκίνησε πολύ λάθος φέτος -σε επιλογή ατόμων- μπροστά από τις κάμερες. Πάντως το χθεσινό περιστατικό με την Εβελίνα Παπούλια να καταγγέλλει τη Φαίη για κιτρινισμό, καθώς της έκοψε τη δήλωση στον αέρα σχετικά με το θέμα Κιμούλη – Δούκα, προκαλεί μάλλον αρνητικές εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This