Αλλαγές «σκάνε» στον ΑΝΤ1! Η «Φάρμα» αναστατώνει τις «Μέλισσες»

Spoiler «βόμβα» με τη Μυρσίνη! Αρρωσταίνει και πεθαίνει λίγο πριν τη χωρίσει ο Δούκας Σεβαστός

Must Read

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την έλευση του βουκολικού reality «Φάρμα» και τους celebrities να οργώνουν και να αρμέγουν για χάρη της τηλεοπτικής δόξας!

Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου είναι θεαματικές, αφού θα πρέπει τόσο να υποστηριχτούν οι επιτυχημένες «Άγριες μέλισσες» όσο και να εδραιωθεί η φιλόδοξη παραγωγή «Φάρμα», που θα κοστίσει πάρα πολλά ευρώ.

Ετσι οι «Άγριες μέλισσες» θα προβάλλονται από την άνοιξη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη -θα αφαιρεθεί η Πέμπτη- με καθαρά δίωρα επεισόδια από τις 22.00 έως τις 24.00. Από την άλλη μεριά, η «Φάρμα» θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 έως τις 24.00.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΝΤ1 θα χτυπήσει συνολικά όλη την εβδομάδα τον ανταγωνισμό από το «Survivor» του Σκάι, το «MasterChef» του Star και το νέο reality του Alpha «Battle of the couples», που θα το βλέπουμε καθημερινά από τις 11 το βράδυ έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα! Κι ενώ ο ΑΝΤ1 κάνει σχέδια και κινήσεις αντιπερισπασμού για να νικήσει τον ανταγωνισμό, η σεναριογράφος των «Άγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη δυναμιτίζει ακόμη πιο πολύ εξελίξεις στην ιστορία της σειράς.

Τα spoilers, λοιπόν, θέλουν τον Δούκα Σεβαστό, αν και έχει πάρει απόφαση να χωρίσει τη Μυρσίνη και να τη διώξει από το Σεβαστέικο, να βλέπει τη μοίρα να του παίζει άλλα παιχνίδια και να μην… προφταίνει να εκδικηθεί τη μάνα των παιδιών του. Ολα θα αρχίσουν από ένα λιποθυμικό επεισόδιο της Μυρσίνης, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη…

Η Μυρσίνη, λοιπόν, θα δει να σβήνει ο κόσμος από μπροστά της, αλλά δεν θα δώσει αρχικά τη δέουσα σημασία. Οι λιποθυμίες όμως θα συνεχιστούν κι έτσι θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή. Η ασθένειά της είναι τόσο σοβαρή που θα τη στείλει στον άλλο κόσμο, με το θανατικό να χτυπά άλλη μία φορά το αρχοντικό του Δούκα Σεβαστού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This