Τετάρτη 12/5/2021

Αλλαγές «σκάνε» στον ΑΝΤ1! Η «Φάρμα» αναστατώνει τις «Μέλισσες»

Spoiler «βόμβα» με τη Μυρσίνη! Αρρωσταίνει και πεθαίνει λίγο πριν τη χωρίσει ο Δούκας Σεβαστός

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την έλευση του βουκολικού reality «Φάρμα» και τους celebrities να οργώνουν και να αρμέγουν για χάρη της τηλεοπτικής δόξας!

Οι αλλαγές στη βραδινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου είναι θεαματικές, αφού θα πρέπει τόσο να υποστηριχτούν οι επιτυχημένες «Άγριες μέλισσες» όσο και να εδραιωθεί η φιλόδοξη παραγωγή «Φάρμα», που θα κοστίσει πάρα πολλά ευρώ.

Ετσι οι «Άγριες μέλισσες» θα προβάλλονται από την άνοιξη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη -θα αφαιρεθεί η Πέμπτη- με καθαρά δίωρα επεισόδια από τις 22.00 έως τις 24.00. Από την άλλη μεριά, η «Φάρμα» θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 έως τις 24.00.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΝΤ1 θα χτυπήσει συνολικά όλη την εβδομάδα τον ανταγωνισμό από το «Survivor» του Σκάι, το «MasterChef» του Star και το νέο reality του Alpha «Battle of the couples», που θα το βλέπουμε καθημερινά από τις 11 το βράδυ έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα! Κι ενώ ο ΑΝΤ1 κάνει σχέδια και κινήσεις αντιπερισπασμού για να νικήσει τον ανταγωνισμό, η σεναριογράφος των «Άγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη δυναμιτίζει ακόμη πιο πολύ εξελίξεις στην ιστορία της σειράς.

Τα spoilers, λοιπόν, θέλουν τον Δούκα Σεβαστό, αν και έχει πάρει απόφαση να χωρίσει τη Μυρσίνη και να τη διώξει από το Σεβαστέικο, να βλέπει τη μοίρα να του παίζει άλλα παιχνίδια και να μην… προφταίνει να εκδικηθεί τη μάνα των παιδιών του. Ολα θα αρχίσουν από ένα λιποθυμικό επεισόδιο της Μυρσίνης, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη…

Η Μυρσίνη, λοιπόν, θα δει να σβήνει ο κόσμος από μπροστά της, αλλά δεν θα δώσει αρχικά τη δέουσα σημασία. Οι λιποθυμίες όμως θα συνεχιστούν κι έτσι θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή. Η ασθένειά της είναι τόσο σοβαρή που θα τη στείλει στον άλλο κόσμο, με το θανατικό να χτυπά άλλη μία φορά το αρχοντικό του Δούκα Σεβαστού!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ