Η Δούκισσα δεν… «τραβάει» στον πλανήτη Σκάι!

Must Read

«Πονοκέφαλος» στον Σκάι! Η Δούκισσα Νομικού «χτυπά» 9% στο σύνολο και η Αντελίνα Βαρθακούρη, 10%. Οι δύο νέες εκπομπές δεν λένε να τραβήξουν το κοινό, παρά το πουσάρισμα από το κανάλι του Φαλήρου.

Το «Super makeover» αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν λέει να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές, γιατί απλούστατα το concept είναι πανομοιότυπο με αυτό του «Style me up» στο Open, με τη Μαρία Μπακοδήμου! Οπως και να το κάνουμε, η αντιγραφή δεν ωφέλησε κανέναν στην TV.

Η Μαρία Μπακοδήμου

Πιο ανάλαφρο

Στο παιχνίδι μόδας του Open υπάρχει και κάτι που κερδίζει… Μια δόση χιούμορ από τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Υβόννη Μπόσνιακ, που κάνει το πρόγραμμα πιο ανάλαφρο. Η προσπάθεια του Σκάι να πλασάρει το «Super makeover» ως κάτι πολύ σοβαρό και περισπούδαστο δεν είναι επιτυχημένη.

Η… Βarbie Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι αποδεδειγμένα μία από τις πλέον απαστράπτουσες παρουσίες του ελληνικού θεάματος, δεν φτάνει για να φέρει την άνοιξη σε μια άνευρη παραγωγή, χωρίς φαντασία. Εναλλακτική τηλεόραση μας υποσχέθηκε και η Αντελίνα, αλλά φευ… Αν δεν αλλάξει το πάνελ, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εκπομπής θα είναι οι καβγάδες του Χάρη και της συζύγου του.

Η Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This