Βόμβα στις «Άγριες μέλισσες» – Το τέλος της οικογένειας των Σεβαστών!

Χωρίζουν Ασημίνα - Νικηφόρος και Πηνελόπη - Αλέξης!

Must Read

Οι Σεβαστοί διαλύονται ψυχικά, εκτός από τον Κωνσταντή, που παραμένει βράχος, ενώ οι αδελφές Σταμίρη, ενωμένες και δυνατές, οδεύουν προς την ευτυχία! Σαν βόμβα σκάνε τα spoilers για το μέλλον των δύο οικογενειών στη σειρά «Άγριες μέλισσες», που συγκλονίζουν το Διαφάνι με τη μοίρα τους και τις περιπέτειές τους. Η ολοκληρωτική διάλυση των Σεβαστών, όπως ήδη έχει γράψει η «Espresso», βρίσκεται προ των πυλών!

Ο Κωνσταντής, όταν αποκαλύπτεται η σχέση του με τη Δρόσω, δέχεται πόλεμο, προκειμένου να τη χωρίσει. Για να αποδείξει στη Λενιώ πόσο αγαπά τη μικρή αδελφή της, αποκαλύπτει το σχέδιο του Δούκα για τον συνεταιρισμό με το κόλπο του Ιγνατιάδη.

Η Ελένη, οργισμένη από την αποκάλυψη του Κωνσταντή, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δούκα, τον Ιγνατιάδη και τον Νικηφόρο στα ίσα. Η σύγκρουση θα είναι καταλυτική: Ο Νικηφόρος νιώθει με τον χειρότερο τρόπο ότι πρόδωσε τον συνεταιρισμό. Για όλα αυτά φταίει ακόμα μία φορά η απληστία του πατέρα του, που θέλει να κάνει κουμάντο στις ζωές όλων.

Μετανιώνει που εμπιστεύτηκε ξανά τον Δούκα και ορκίζεται προσωπική εκδίκηση, ενώ ο πατέρας του δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του μετά τις υπογραφές τους.

Στο Παρίσι

Ο άλλοτε κραταιός Νικηφόρος, για να μην τρελαθεί, πείθει την Ασημίνα να φύγουν με τον μικρό Σέργιο και να πάνε να ζήσουν στο Παρίσι, στο σπίτι της Ανέτ, μακριά από όλους!

Η Μυρσίνη είναι βαριά άρρωστη στο νοσοκομείο, ενώ ο Δούκας έχει αποφασίσει και το διαζύγιό τους. Αλλά και η Πηνελόπη θα πληρώσει το τίμημα! Ο Μάρκος, ο πεθερός της Πηνελόπης, την πιάνει στα πράσα με τον Μελέτη και την απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον γιο του. Την άλλη μέρα η Πηνελόπη εξομολογείται στον Αλέξη ότι τον απάτησε. Η αντίδραση του εισαγγελέα Γραμματικού είναι άμεση. Τινάζει τον γάμο τους στον αέρα και της ζητεί να χωρίσουν. Η σκληρή αλήθεια της απάτης με τον Μελέτη γίνεται γνωστή και στην οικογένεια των Σεβαστών. Και ενώ οι Σεβαστοί «γκρεμίζονται», η οικογένεια Σταμίρη χαμογελά ξανά. Η Λενιώ οδεύει στη δικαίωσή της και τη λύτρωση. Η μεγαλύτερη αδελφή Σταμίρη θα καταφέρει να κλείσει στη φυλακή τον αδίστακτο Βόσκαρη, θα παντρευτεί έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια παθιασμένου έρωτα τον Λάμπρο της, και το Διαφάνι θα το γιορτάσει με ολονύχτιο γλέντι. Δίπλα της όμως θα έχει και τις δύο αδελφές της, που θ’ αφήσουν πίσω τις διαφορές τους.

Ο μικρός Σέργιος

Η Ασημίνα, βλέποντας ότι ο Νικηφόρος έχει χάσει τον εαυτό του και δεν της πρόσφερει την ήρεμη ζωή που της είχε τάξει, του ζητεί διαζύγιο. Ο Νικηφόρος, έχοντας χάσει πια τα πάντα, δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε το παιδί στο δικαστήριο. Ετσι ο μικρός Σέργιος θα περάσει στα χέρια της Ασημίνας αλλά και της Δρόσως, οι οποίες θα ενωθούν για χάρη του. Η Ασημίνα θα βρει καταφύγιο στην οικογένειά της και θα γίνει ξανά μια Σταμίρη.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα επιτρέψει στη Δρόσω και στον Κωνσταντή να παντρευτούν. Ο γάμος με τον Κωνσταντή θα διαγράψει το κακό παρελθόν της Δρόσως στην Τρούμπα και θα κερδίσει στη δίκη την κηδεμονία του Σέργιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This