Survivor: Όσα αποκάλυψε η μητέρα της Mariposa για την αποχώρησή της και η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία (video)

Η κίνηση της Ελευθερίας Ελευθερίου που θα προκαλέσει αντιδράσεις στους συμπαίκτες της.

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Έλενα Mariposa Kρεμλίδου να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor λόγω της ταλαιπωρίας που είχε με την υγεία της.

H μητέρα της κα. Στέλλα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμη με την κόρη της αλλά και ότι ήταν αρνητική με τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης

«Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμη μαζί της, μιλάμε με την παραγωγή και σήμερα θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Ό,τι έχετε δει εσείς, έχουμε δει κι εμείς. Δεν γνωρίζαμε ότι θα αποχωρήσει. Το μάθαμε από το χθεσινό επεισόδιο. Μας ενημέρωναν δυο φορές την ημέρα από την παραγωγή, αλλά δεν μας αποκαλύπτουν τις εξελίξεις», είπε αρχικά η μητέρα της Έλενας Κρεμλίδου και συνέχισε λέγοντας ότι «η Έλενα μπήκε στο νοσοκομείο από αδυναμία. Το ξέρω το παιδί μου είχε χάσει τις δυνάμεις του. Εξαντλήθηκε από την αφυδάτωση, τις καιρικές συνθήκες. Έχασε πολλά κιλά. Ως μαμά της δεν ήξερα ότι έχει τόσες αντοχές. Με εξέπληξε και μπράβο στο κορίτσι μου. Εμείς δεν θέλαμε να πάμε, κλαίγαμε».

Aναφορικά με τις αντιδράσεις των συμπαικτών της για την αποχώρηση της, η μητέρα της Έλενας δήλωσε ότι «εννοείται ότι μου κακοφάνηκε. Το παιδί μου είχε ανάγκη από επαφή και γι’ αυτό πήγε στο παιχνίδι. Πήγε να το ζήσει και να παίξει. Ήταν χαρούμενη τον πρώτο μήνα και μετά έπεσε η ψυχολογία της, γιατί πήγε με αγνές προθέσεις».

Όσον αφορά τη φημολογούμενη σχέση της Έλενας με τον James Καφετζή η ίδια αποκάλυψε ότι «το καλοκαίρι είχε γνωριστεί στη Ρόδο με τον James για επαγγελματικούς λόγους και κάποια συνεργασία. Δεν ήταν ζευγάρι».

Και πρόσθεσε: «Η Έλενα είναι ένα χαρούμενο και ευχάριστο παιδί. Αγωνίζεται μόνη από τα 18 της χρόνια που έφυγε από το σπίτι. Δεν ξέρω αν της έκανε καλό ή κακό το Survivor. Θα φανεί στην πορεία. Το παιδί μου έκλαιγε πραγματικά και υπέφερε και έκλαιγα κι εγώ μαζί του».

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Αλέξης Παππάς, μετά από το επεισόδιο που είχε γίνει με τον συμπαίκτη του Κρις όταν είχαν εξαφανιστεί από την παραλία, ισχυριζόμενοι ότι ψάχνανε στη ζούγκλα να βρούνε τροφή.

Tο κλίμα της μπλε ομάδας είναι τεταμένο και οι εντάσεις δεν θα λείψουν και από το σημερινό επεισόδιο, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να προσεγγίζει πάλι τον Αλέξη Παππά. Αυτή η κίνηση δυσαρέστησε τους συμπαίκτες της πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Ωστόσο σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε»  η μπλε ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία, με αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να βγάλει κάποιους παίκτες της προς αποχώρηση.

Οπότε συνολικά θα υπάρχουν τέσσερις παίκτες προς αποχώρηση, καθώς θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιοι και οι παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This