«Επιδρομή στο κλουβί» από τον Φερεντίνο κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha

Νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων

Must Read

Ο Αlpha κατάφερε τελικά να αποκτήσει τα πανάκριβα τηλεοπτικά διακαιώματα του «Raid The Cage» («Επιδρομή στο κλουβί»), ενός τηλεπαιχνιδιού που τα σπάει στα κανάλια του εξωτερικού όπου κι αν προβάλλεται και, όπως φαίνεται, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το εντάξει ακόμη και στο φετινό πρόγραμμά του.

Το τηλεπαιχνίδι, που χαρίζει πολλά και μεγάλα δώρα, θα παρουσιάζει ο δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος, κακά τα ψέματα, τα τηλεπαιχνίδια τα πάει σφαίρα. Εχει εμπειρία, γρηγοράδα, κέφι και ταυτίζεται με τους παίκτες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από στελέχη του καναλιού, η «Επιδρομή στο κλουβί» θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αρχικά, ενώ τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει τη θέση του τηλεπαιχνιδιού «Deal» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Το κόνσεπτ του παιχνιδιού θέλει τους παίκτες να απαντούν σε ερωτήσεις γνώσεων και με κάθε σωστή τους απάντηση θα ανοίγει ένα «κλουβί» που μέσα υπάρχουν πολλά αντικείμενα και δώρα αξίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This