ΥFSF: Το ντουέτο «Βίσση» με «Βανδή», το μήνυμα της Ράντου με τον Παπακωνστατίνου στον Κατσούλη και ο νικητής της βραδιάς (video)

O Θανάσης Αλευράς ως Άννα Βίσση και ο Κώστας Δόξας ως Δέσποινα Βανδή, μας θύμισαν την τηλεοπτική στιγμή που έμεινε στην ιστορία!

Must Read

Μία θεαματική πρεμιέρα έκανε χθες το φετινό Your Face Sounds Familiar, με τις ερμηνείες των εξαίρετων καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο show, να είναι άκρως απολαυστικές.

H 23χρονη Τάνια Μπρεζάου, ερμήνευσε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι της Miley Cyrus και με και με την σέξυ εμφάνιση της, καθήλωσε τους κριτές, αποσπώντας τα τέσσερα 12άρια.

«Απίστευτο. Μπράβο σου», της είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Κωστή Μαραβέγια να δηλώνει «ενθουσιασμένος» με την Τάνια.

«Έχω πάρα πολύ τρακ. Συγχαρητήρια. Με μάγεψε σε εσένα η ακρίβεια που έχεις. Έκανες Τέχνη. Αυτό που με συγκίνησε είναι πως όταν βγήκες από τον χαρακτήρα άκουσα άλλη φωνή και είδα άλλο σώμα», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στο χθεσινό σόου είδαμε το Θανάση Αλευρά να μεταμορφώνεται σε Άννα Βίσση και τον Κώστα Δόξα σε Δέσποινα Βανδή. Οι ερμηνείες τους έφεραν στιγμές άπειρου κάλλους, ενώ τις απογείωσαν με ένα ντουέτο, όπως αυτό που είχαμε απολαύσει στο «J2US» όπου ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να φέρει τις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες να τραγουδήσουν μαζί.

Ο Κρατερός Κατσούλης εμφανίστηκε στο φαντασμαγορικό show ως Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τραγούδησε το «Πριν το τέλος». Η ερμηνεία του συγκίνησε τους κριτές και όχι μόνο.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του, «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πώς δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο αλλά και από την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Είχα χαρά μεγάλη να είναι κανείς εκεί και να βρίσκεται ανάμεσα στους υπέροχους αυτούς καλλιτέχνες. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και ήταν πολύ συγκινητικό και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, το μήνυμα από την Ελένη Ράντου, που εκ μέρους και των δυο (σ.σ. και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου) μου έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα και τους ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας μας ένα απολαυστικό θέαμα.

Ωστόσο βάσει της βαθμολογίας και την προτίμηση του κοινού, νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Δόξας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This