Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου (video)

Τα... μαζεύουν και φεύγουν οι χορηγοί της εκπομπής

Η ειρωνία της παρουσιάστριας του T-live για την προ ετών συνεργασία του Σπύρου Μπιμπίλα με τον Δημήτρη Λιγνάδη στην μετταλωτισμένη σειρά της ΕΡΤ «Στρουμφάκια», αλλά και οι δραματικές περιγραφές της για τον συλληφθέντα, ξεσήκωσαν κύμα αντιδρέασεων στα social media.

Η Τατιάνα Στεφανίδου περιέγραψε με μελοδραματικό ύφος την μεταγωγή του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος συνελήφθη για βιασμούς ανηλίκων: «Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης» τόνισε  στον αέρα της εκπομπής και προκάλεσε καταιγίδα αρνητικών σχολίων.

Μετά τη γνωστή εταιρεία παπουτσιών Nak Shoes η οποία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ακόμα ένας χορηγός εγκαταλείπει το Τ-live. Η εταιρεία καλλυντικών Grigi με ανάρτησή της στο Facebook, η εταιρεία καλλυντικών Grigi, ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τονίζοντας ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της. «Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!» ξεκαθαρίζει η εταιρία καλλυντικών.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βλέπει τους χορηγούς της να κάνουν «φτερά», ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι οι οποίοι θα διαχωρήσουν τη θέση τους από την στάση της εκπομπής και θα διακόψουν την συνεργασία τους.

Το κίνημα #meetoo έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!

Posted by GRIGI make up on Monday, March 1, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ