Spoilers «φωτιά» στις «Άγριες μέλισσες»! Δηλητήριο στον Θέμελη από τον Δούκα

Βέρα στο δεξί για Προύσαλη και Ρίζω!

Must Read

Ο Προύσαλης και η Ρίζω πάνε για γάμο, και ο Δούκας ετοιμάζει δηλητήριο για τον Θέμελη! Τα spoilers αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν, και οι τηλεθεατές θα δουν άλλον έναν γάμο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Ο έρωτας σιγοβράζει, όπως έχουμε δει, ανάμεσα στην προξενήτρα και μαία του χωριού, τη Ρίζω, και τον ενωμοτάρχη, τον Προύσαλη. Ο Βασίλης, παρά τις συνεχείς πιέσεις της κατάκοιτης μητέρας του να νοικοκυρευτεί, δεν λέει να το πάρει απόφαση, ενώ η Ρίζω, που δεν είχε τύχη με κάποιον άνδρα, προτιμά την ελευθερία της. Ελάτε, όμως, που δεν θα αργήσει ο ενωμοτάρχης να κάνει πρόταση γάμου στη Ρίζω.

Και ενώ η Δέσπω ραδιουργεί για να δει τον γιο της με βέρα στο δεξί, ο Δούκας έχει τακιμιάσει με Μυρσίνη και Ανέτ για να στείλουν τον Θέμελη στον άλλον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που η Ανέτ θα συναινέσει με τον μεγάλο αδερφό της, αποδεικνύοντας ότι και αυτή είναι μια εκδικητική Σεβαστού.

Ο Δούκας δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αδερφή του βιάστηκε με την απειλή μαχαιριού από τον Θέμελη και αποφασίζει να τον δηλητηριάσει, όπως ακριβώς έκανε και με τον Γιώργη Σταμίρη. Το τέλος του Θέμελη είναι αναπόφευκτο: Οδηγείται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και πεθαίνει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This