Οι έντονες αντιδράσεις για το «El Diablo» της Τσαγκρινού έγιναν είδηση στο… CNN!

Το τραγούδι της Τσαγκρινού στον διαγωνισμό της Eurovision έχει «αναστατώσει» τους Κύπριους

Must Read

To «El Diablo» που ερμηνεύει η Ελενα Τσαγκρινού, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου να κατακεραυνώνει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το νησί στον διαγωνισμό της Eurovision, έγινε θέμα ακόμα και στο αμερικανικό CNN!

Το μεγάλο ειδησεογραφικό κανάλι φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του δηλώσεις τόσο της Ελενας Τσαγκρινού όσο και του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΡΙΚ, αναδεικνύοντας τον… κακό χαμό που γίνεται! Συγκεκριμένα, το CNN σε εκτενές άρθρο στην ιστοσελίδα του πρόβαλε και το video του «El Diablo», τονίζοντας ότι έχουν αντιδράσει έντονα οι μητροπολίτες της Κύπρου αλλά και χριστιανικές οργανώσεις!

«Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική όμως μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό» ανέφερε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο CNN έπειτα από επικοινωνία με τη δισκογραφική εταιρία Panik Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκει. Πάντως, παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κύπρου, το «El Diablo» γνωρίζει επιτυχία ανά την Ευρώπη, κατακτώντας ακόμα και το Νo 1 στα ψηφιακά charts, ενώ το video παραμένει σταθερά στο Τop 3 των trends του YouTube και πλησιάζει τα 1.000.000 views σε κάτι λιγότερο από επτά μέρες.

Αποθέωση

Και αν η Τσαγκρινού δέχεται την… ιερή οργή, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τους fans της Eurovision, που την αποθεώνουν κατατάσσοντας το τραγούδι στα αγαπημένα τους από τον φετινό διαγωνισμό. Οπως και να έχει, η Τσαγκρινού ζει τον μύθο της και, μιλώντας στο Star, τόνισε: «Αυτό που θα δείτε στη σκηνή θέλω να είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου και προετοιμάζομαι γι’ αυτό που ετοιμάζω. Ο σκηνοθέτης μας έχει επιμεληθεί το act της Κοντσίτα».

Οσον αφορά τις αντιδράσεις, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν οι στίχοι ή ο τίτλος του τραγουδιού. Εμείς κάνουμε τέχνη, μουσική, λέμε διάφορα στα τραγούδια μας. Δεν με φοβίζει κάτι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This