Survivor: Το τρυφερό φιλί της Άννα Μαρίας στον Νίκο και το νέο τηλεοπτικό βήμα του Κονδυλάτου (video)

Το φλερτ της Μαρίας Καρλάκη με τον Σάκη Κατσούλη και η εκτίμηση της ότι τα έχει ξαναβρεί με την Μαριαλένα!

Must Read

Απέραντη χαρά ένιωσαν οι συγχωριανοί του Νίκου Μπάρτζη όταν άκουσαν ότι ο παίκτης της μπλε ομάδας θα παραμείνει στο Survivor.

Σύμφωνα με τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», οι κάτοικοι του χωριού του Νίκου Μπάρτζη, άρχισαν να πανηγυρίζουν καίγοντας βεγγαλικά, μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στο reality επιβίωσης.

Tην ίδια χαρά όμως φαίνεται να ένιωσε και η συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον νεαρό παίκτη, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα παραμείνει στο παιχνίδι, η νεαρή YouTuber, του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος έχει κάνει εντύπωση με το χαρακτήρα του αλλά και με την εμφάνιση του γενικότερα, αναμένεται να παραμείνει στον ΣΚΑΪ αφού του έχει προταθεί να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας μέσα στην εβδομάδα θα κάνει το πρώτο ραντεβού με την Acun Medya, προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το συγκεκριμένο project.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, στην κριτική επιτροπή ακούγεται ότι θα παραμείνει ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ τρίτο μέλος της επιτροπής, θα είναι μία ισχυρή γυναικεία παρουσία.

Το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, η σχέση που είχε στο παρελθόν η Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη.

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε ότι πριν συνάψει σχέση ο Σάκης με την Μαριαλένα, είχε υπάρξει φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον παίκτη της μπλε ομάδας. Η νεαρή τραγουδίστρια ωστόσο, δεν ενέδωσε στο φλερτ του, καθώς το μυαλό της ήταν ακόμη στον πρώην σύντροφο της.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια εκτιμά ότι ο Σάκης με τη Μαριαλένα έχουν ξαναέρθει κοντά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

«Τον ξέρω τον Σάκη, τον ξέρω καιρό. Είναι διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα αλλά επειδή εγώ είχα χωρίσει τότε.. Ήταν πριν τρία χρόνια, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Μιλούσαμε κάποιο διάστημα αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στον πρώην μου. Είναι πολύ καλό παιδί, ευγενικός, κύριος, διακριτικός, είναι τζέντλεμαν. Δεν είναι δηλαδή ότι θα σου την πέσει με χυδαίο τρόπο ή θα μιλήσει άσχημα… Από αυτά που βλέπω θεωρώ ότι τα ξαναβρήκαν με τη Μαριαλένα. Ναι έχει σχέση έξω και ο Γιώργος είναι φίλος αλλά από αυτό που βλέπουμε είναι συνέχεια δίπλα στον Σάκη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This