Survivor: H άγνωστη σχέση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Σάκη και το φιλί στο στόμα του Κονδυλάτου στην Ανθή (video)

H συγκινητική στιγμή που συναντάει ο Πάνος Καλίδης τη σύζυγο και τα παιδιά του και οι νέες συμμαχίες της κόκκινης ομάδας!

Must Read

Ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, καθώς ένιωθε ότι είχε μπει στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο και οι κάμερες της εκπομπής «Ευτυχείτε», ήταν εκεί προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ίδιος αποφάσισε να μην πει πολλά, παρόλα αυτά όντας ευδιάθετος ερμήνευσε με χιούμορ στους δημοσιογράφους, ένα τραγούδι

«Καλά είμαστε… Να τα πούμε αργότερα παιδιά; Λογικά έχει φασολάδα ή γιουβαρλάκια σπίτι. Όλα καλά… Νιώθω πολύ καλά στα πάτρια εδάφη. Θα τα πούμε όλα» είπε χαρακτηριστικά και τραγούδησε το άσμα της Λίτσας Γιαγκούση «Όταν βλέπω αεροπλάνο».

Θερμή υποδοχή είχε όμως και από την οικογένειά του. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από τρεις μήνες απουσίας από το σπίτι του, επέστρεψε σήμερα με την γυναίκα του Λεάννα Μάρκογλου και τα τρία τους παιδιά με τον περιμένουν με ανυπομονησία.

H σύζυγός του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό βίντεο, που δείχνει τον Πάνο Καλίδη να μπαίνει μέσα στο σπίτι και τα τρία του παιδιά να ορμάνε καταπάνω του καλωσορίζοντας τον με την πιο θερμή αγκαλιά τους.

Νάσος Γαλακτερός

Για την κόκκινη ομάδα αγωνίζεται ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος, ο οποίος έχει δείξει ήθος απέχοντας από τις ίντριγκες και τους τσακωμούς.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής μιλώντας στο «sport24» αποκάλυψε το πόσο πολύ ήθελε ο γιος του να συμμετέχει στο reality επιβίωσης.

«Με ταρακούνησε η απόφαση του Παύλου να πάει στο Survivor. Τα τελευταία τρία χρόνια μου έλεγε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι. Τότε, ήταν 20 χρονών και του έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δύο μήνες και μου είπε ότι έκανε αίτηση. Με τον Παύλο μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τη δική μου ηλικία. Ό,τι κι αν του έλεγα, θα έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Τον εμπιστεύομαι, πήγε και τώρα κάθε βράδυ κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας που τον αφήνω να λιμοκτονεί. Ήθελε σαν τρελός να το περάσει αυτό οπότε ας το ζήσει», είπε για τη λαχτάρα του να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Ενώ, στην αρχή ο ίδιος ήταν αρνητικός στο να πάει ο γιος του στο παιχνίδι, τώρα δηλώνει φανατικός τηλεθεατής και θετικός στο να λάμβανε και εκείνος συμμετοχή.

«Επειδή παρακολουθώ Survivor, γιατί παλιά δεν το παρακολουθούσα, έχω μπει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα και με την αγωνία με τον Παύλο, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω,» είπε χαρακτηριστικά.

Γνωριμία Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με Σάκη Κατσούλη

Αποκάλυψη-βόμβα έκανε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκάλυψε ότι γνώριζε τον παίκτη τις μπλε ομάδας Σάκη Κατσούλη και σχολίασε τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι.

«Είναι πριν από 5-6 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και κάναμε αρκετή παρέα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι ένας πολεμιστής και παλεύει πολύ με τη δουλειά του και είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους κι αυτό έχει να πει πολλά. Είχαμε μιλήσει για να τα πούμε από κοντά, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε ένα reality αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις, Καλά έκανε και πήγε ο Σάκης στο Survivor ενώ ήταν η πρώην του μέσα. Και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε τι θα δημιουργηθεί. Ένα reality είναι…»

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε η ίδια στο Survivor, απάντησε: «Δεν μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Αν μου έδιναν μισό εκατομμύριο θα πήγαινα. Τώρα για δύο, τρεις, πέντε χιλιάδες δεν θα πήγαινα, όσο άσχημο ή ωραίο κι αν ακουστεί», ενώ, για τη Χριστίνα Κεφαλά είπε ότι της περνά αδιάφορη.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά των παικτών της κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο μάλιστα συμμετείχαν μαζί στο «J2US», η Ευριδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Δεν είναι ωραίο να τρως και να μην δίνεις στον άλλον φαγητό. Εκεί τον λυπήθηκα ήταν απανθρωπιά».

Το φιλί του Περικλή Κονδυλάτου με την Ανθή Σαλαγκούδη

Ένας από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του Survivor ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, υποδέχτηκε στο σπίτι του την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτοντας τον λόγο την είχε φιλήσει μία φορά στο στόμα.

«Την Ανθή Σαλαγκούδη την είχα φιλήσει στο στόμα. Μία φορά! Δεν νομίζω ότι το έδειξαν αυτό οι κάμερες. Τη φίλησα γιατί χάρηκα πάρα πολύ για το έπαθλο. Νομίζω ήταν η φορά που είχαμε κερδίσει τη μπουγάτσα. Ήταν και η Ανθή χαρούμενη, οπότε νομίζω ότι δεν είχε πρόβλημα»

Spoiler

Mετά αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά έχουν έρθει τα πάνω κάτω για το σπίτι της κόκκινης ομάδας, με τον Τριανταφυλλό να είναι στο στόχαστρο κυρίως από τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κατηγορώντας τον πως είναι υπεύθυνος για την αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

Μετά την έντονη λογομαχία, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ηρεμήσει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ορισμένοι από τους παίκτες προσπαθούν να προσεγγίσουν γνωστό τραγουδιστή, ετοιμάζοντας νέες συμμαχίες.

Συγκεκριμένα στη νέα υποομάδα φαίνεται πως είναι ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη ο Παύλος Γαλακτερός αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This