Ποια reality θα σερβίρουν φέτος τα κανάλια

Βομβαρδισμός από reality και την επόμενη σεζόν!

Must Read

Για μια θέση στον ήλιο! Τραγική πλέον είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και οι Eλληνες, αναγνωρίσιμοι και μη, μέσα στην πανδημία, τα λουκέτα και την ανεργία έχουν εναποθέσει την ελπίδα τους στην τηλεόραση! Πλέον δηλώνουν συμμετοχές σε ριάλιτι… κατά χιλιάδες κι ας πεινάσουν, κι ας μαγειρέψουν, κι ας σκάψουν, κι ας βρεθούν σε εξωτικά νησιά ή σε ζούγκλες!

Τα κανάλια έχουν πιάσει το νόημα -ή καλύτερα την ανάγκη του κόσμου για ζεστό χρήμα- και έτσι τη νέα τηλεοπτική σεζόν από Σεπτέμβριο, ίσως ακόμη και από τέλος Αυγούστου, ετοιμάζουν ριάλιτι για όλα τα γούστα. Aλλωστε μέσα στην καραντίνα ο Eλληνας απέδειξε ότι αρέσκεται να βλέπει προγράμματα με ίντριγκα και κλειδαρότρυπα για να ξεχνάει τη δική του μαυρίλα και αποξένωση…

Τα κλειδιά στον Ατζούν

Το πείραμα με το «Big Brother», 18 χρόνια μετά, πέτυχε στον Σκάι, αν και η επένδυση που έκανε στο σπίτι-στούντιο στο Μαρκόπουλο του κόστισε ο κούκος αηδόνι! Ο «Μεγάλος Αδερφός» αποτέλεσε εσωτερική παραγωγή του καναλιού, που ευελπιστούσε σε υψηλότερη τηλεθέαση και διαφήμιση για να γίνει και η σχετική απόσβεση εξόδων!

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι ιθύνοντες του σταθμού, επειδή πιστεύουν σε αυτό το τηλεοπτικό κοινωνικό πείραμα, αποφάσισαν την παραγωγή του «Big Brother 2» να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η Acun Media. Γιατί έκαστος στο είδος του και ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός στα ριάλιτι. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι θα δουν τα εξηντάρια στην τηλεθέαση όχι μόνο στην καλύβα του «Survivor» αλλά και στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Ο Ατζούν θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες, ενώ θα διαμορφώσει τους κανόνες στο σπίτι της κλειδαρότρυπας. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει στον αέρα αρχές με μέσα Αυγούστου και για όσους… ανησυχούν θα υπάρξει και «Big Brother 3», μια και ο Σκάι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τρία συνεχή χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν θα είναι παρουσιαστής και, όπως λέγεται, για τη θέση βολιδοσκοπείται η Ελεονώρα Μελέτη. Επίσης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την παραγωγή, αν και ήταν αυτός που με τα σχόλιά του τη διέσωσε. Ο κακός χαμός όμως δεν σταματά εδώ, μια και τον Δεκέμβριο του 2021 θα έχουμε πάλι «Survivor», με το χρήμα να ρέει και πάλι στους παίκτες. Άλλωστε και όσοι είναι τώρα στον Άγιο Δομίνικο μια χαρά τα κονομάνε. Ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει τσεπώσει 66.000 ευρώ, ο Αλέξης Παππάς 55.000 ευρώ, η Ελευθερία Ελευθερίου 44.000 ευρώ και η Άννα Μαρία Bέλλη 44.000 ευρώ.

Όμως και για το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει…» άρχισε να προβάλλει το κανάλι του Φαλήρου τρέιλερ συμμετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με τη νέα μεγάλη παραγωγή του σταθμού με τις νύφες και τους γαμπρούς της υπαίθρου, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίασή της, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ανθή Σαλαγκούδη να δίνουν μάχη στήθος με στήθος! Μάλιστα η δεύτερη έχει πάρει τέτοια φόρα που όλα δείχνουν πως θα… εμβολίσει την «Queen Dina» και από τις παραλίες θα βρεθεί στους αγρούς.
Όσο για την απογευματινή ζώνη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα βάλει και εκεί την υπογραφή του και θα συνεχίσει με το «My Style Rocks» με την Κάτια Ταραμπάνκο ως παρουσιάστρια. Επίσης ετοιμάζεται ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι με την Μπέτυ Μαγγίρα. Παράλληλα, έχει πέσει στο τραπέζι η επιστροφή του «Power of love», αν ωστόσο γίνει κάτι τέτοιο, θα δούμε ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι αγάπης, καθώς και νέο παρουσιαστή, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι άντρας.

Με δοκιμασμένα φαρμάτ

Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πάρθηκαν οι αποφάσεις για τον βασικό κορμό του προγράμματος στην prime time την επόμενη σεζόν και οι πειραματισμοί μέσα στην πανδημία απλώς αποφεύχθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με το ριάλιτι μόδας «GNTM» με τους Καγιά, Σκουλό, Μπράτη και Ζενεβιέβ στη θέση της κριτικής επιτροπή, ενώ το 2022 θα βγει το νέο «MasterChef» με τους σεφ-γκουρού της ατάκας Κοντιζά, Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο στις ίδιες πάντα θέσεις. Τα νούμερα τηλεθέασης και φέτος είναι εντυπωσιακά, και το πρόγραμμα με τις κατσαρόλες και τις κουτάλες ανταγωνίζεται στα ίσα τους αντιπάλους του και τον ανταγωνισμό.

Η αγροτιά έχει πέραση

Με 1.486.861 τηλεθεατές κατά μέσο όρο στο σύνολο κοινού και εντυπωσιακή πρωτιά, «Η Φάρμα» άνοιξε τις πόρτες στον ΑΝΤ1 και δεν πρόκειται να τις κλείσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το ριάλιτι περιπέτειας στην ύπαιθρο, με τον Σάκη Τανιμανίδη, υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να δίνουν ρεσιτάλ.
Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες άφησαν πίσω τους τον σύγχρονο τρόπο ζωής για να έρθουν αντιμέτωποι με τη φύση, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό, και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η καλή πορεία της «Φάρμας» σε θεαματικότητα έχει ανοίξει την όρεξη του ΑΝΤ1. Έτσι σκέφτεται το φθινόπωρο να βγάλει στον αέρα ακόμη ένα ριάλιτι, το «I’m a celebrity, get me out of here» (Είμαι διάσημος, βγάλτε με από εδώ).
Σε αυτό δημοφιλή πρόσωπα της showbiz υποβάλλονται σε δοκιμασίες σε ένα τροπικό νησί -τα γυρίσματα γίνονται αποκλειστικά στο εξωτερικό-, με σκοπό ένα μεγάλο έπαθλο. Την παρουσίαση λέγεται ότι θα αναλάβει ο αγαπητός ταξιτζής της μικρής οθόνης, ο κωμικός ηθοποιός Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This