Πανδημία Covid στα τηλεοπτικά πλατό! «Rouk Zouk» και «Still Standing»… σε κονσέρβα

Χωρίς «Φωλιά των Κου Κου» και Ζήνα και σήμερα το Star έπειτα από κρούσμα που βρέθηκε σε μέλος της παραγωγής

Must Read

Ο Covid-19 «χτυπάει» αλύπητα τα τηλεοπτικά κανάλια. Καθώς η πανδημία βρίσκεται στην κορύφωσή της στη χώρα μας, με χιλιάδες κρούσματα την ημέρα, η τηλεόραση δεν μπορεί να ξεφύγει από τα δόντια της, με αποτέλεσμα διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές να αναβάλλονται.

Τα δύο τηλεπαιχνίδια της μεσημεριανής και της απογευματινής ζώνης του ΑΝΤ1, που προβάλλονται καθημερινά στο πρόγραμμά του, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου, θα προβληθούν σε επανάληψη… καθώς ξέμειναν από επεισόδια!

Στις δύο παραγωγές δεν βρέθηκε κάποιο κρούσμα αυτήν τη φορά, όπως έγινε στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1 «YFSF», ωστόσο, όπως είναι γνωστό, τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν τις μετακινήσεις από νομό σε νομό… Aποτέλεσμα του συγκεκριμένου μέτρου είναι οι παίκτες που βρίσκονται εκτός του νομού Αττικής να μην μπορούν να έρθουν για τα γυρίσματα νέων επεισοδίων και τα δύο τηλεπαιχνίδια να μην έχουν παίκτες για να τους καταπιεί η καταπακτή ή να κάνουν τις παντομίμες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η Μαρία Μπεκατώρου με το τηλεπαιχνίδι «Still standing». Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 λήγει το καλοκαίρι και σε περίπτωση που θα ανανεωθεί εκείνη θέλει να αναλάβει τη νέα τηλεοπτική σεζόν μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο και όχι το «Still standing», το οποίο έχει δείξει σημάδια κόπωσης στην τηλεθέαση.

Από εκεί και πέρα το Star ενημέρωσε επίσημα ότι οι εκπομπές «Στη φωλιά των Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε σε μέλος της πρώτης παραγωγής δεν θα προβληθούν ούτε σήμερα. Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτόν έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τη «Μουρμούρα»

Ο κορωνοϊός χτύπησε τη ναυαρχίδα της βραδινής ζώνης του Alpha, εκεί που χτυπά η καρδιά εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ο λόγος για την επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με αποτέλεσμα από σήμερα το βράδυ ως το τέλος του μήνα όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν να είναι σε επανάληψη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και όλοι οι συντελεστές της σειράς υποβάλλονται σε τεστ πριν από κάθε γύρισμα και ισχύουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Covid-19 διείσδυσε στη «Μουρμούρα», με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η παραγωγή να σταματήσει τα γυρίσματα. Ακούγεται ότι ένας ηθοποιός και ένας εργαζόμενος πίσω από τις κάμερες νόσησαν, γι’ αυτό η διακοπή των γυρισμάτων ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και καθώς δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων για να μπορέσει η σειρά να κρατηθεί στον αέρα… θα δούμε παλαιότερα επεισόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This