Survivor: Ο Παππάς κατά του Κοψιδά και η συγκλονιστική αποκάλυψη του Κονδυλάτου για τον Ασημακόππουλο (video)

Τι έκανε ο Πάνος Καλίδης με τον Γιώργο Ταβλαδάκη όταν συναντηθήκανε;

Must Read

O Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί πλέον παρελθόν για το Survivor, καθώς ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο λιγότερος αγαπητός παίκτης.

Πριν φύγει όμως έβγαλε έναν λόγο περί ηθικής, γεγονός που προκάλεσε εντάσεις μέσα στο παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα, έγινε έξαλλος κάνοντας λόγο ότι με τα λόγια του υποτίμησε τον κόσμο που παρακολουθεί το reality επιβίωσης, αλλά και ότι υποβάθμισε το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε εδώ και τρεις μήνες.

«Ο ηγέτης Γιώργος Κοψιδάς έβρισε και όλους εμάς, εν μέρει και άφησε ανοιχτά υπονοούμενα ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα σάπιο πρόγραμμα, ένα υποβαθμισμένο πρόγραμμα και η νοημοσύνη του είναι πιο χαμηλά και από τον μέσο όρο. Έπρεπε να πει ένα συγγνώμη στον κόσμο που τόσο καιρό δεν κατάλαβε τι λάθος έκανε και συνέχιζε και έκανε τα ίδια πράγματα. Έπρεπε να πει μια συγγνώμη στον κόσμο για όλη την ταλαιπωρία που τράβηξε ο κόσμος να τον βλέπει όλο αυτό το διάστημα. Τελικά αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο για όλα αυτά που έλεγα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Συνάντηση Πάνου Καλίδη με Γιώργο Ταβλαδάκη

Πριν λίγες μέρες όμως από το παιχνίδι είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Πάνος Καλίδης, καθώς είχε βρεθεί στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχοντας επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του απολαμβάνοντας το φαγητό, καθώς το είχε στερηθεί για όσο καιρό βρισκόταν στο εν λόγω παιχνίδι.

Με έναν από τους παίκτες που διατηρούσε καλή σχέση ο Πάνος Καλίδης, ήταν με τον επίσης πρώην παίκτη της μπλε ομάδας, Γιώργο Ταβλαδάκη. Οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή και το έριξαν στα… γλυκά.

«Ποιος έφαγε πρώτος το κανταΐφι;», ρώτησε ο Γιώργο Ταβλαδάκης τους διαδικτυακούς του φίλου, μέσω ενός story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με τον τραγουδιστή να κάνει το post αναδημοσίευση.

Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο. Πολλοί μάλιστα κατηγορούν τους δύο παίκτες, επειδή δεν έδωσαν στον Ντάφυ να φάει από τα ψάρια που έπιασε ο Κόρο.

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας, Περικλής Κονδυλάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως πολλοί του ζητάνε να τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα των συγκεκριμένων παικτών, ωστόσο ο ίδιο αρνήθηκε να το κάνει και αντί αυτού, προτίμησε να παραθέσει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του Γιώργου Ασημακόπουλου, αποκαλύπτοντας το άγνωστο, σε όλους, θλιβερό γεγονός που βίωσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος του εκμυστηρεύτηκε ότι έχει χάσει τον αδερφό του από καρκίνο…

«Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί με τον Κορο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους… Συνειδητοποιώ πόσο ελλιπή εικόνα έχει ο κόσμος για αυτά που συμβαίνουν. Μου ζητάτε με μηνύματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπέρ του Ασημακόπουλου κοκ.

Αρνούμαι. Παίρνω την θέση του Ανθρώπου. Για τα θετικά Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασημακόπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλιπούς εικόνας. Ο Ασημακόπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ Φιλότιμο άτομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί. Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο. Εύχομαι να τα βρουν με τον Νταφυ γιατί τους άφησα φίλους.

Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί ο Άλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα…. Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Άλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακόπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφία σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This