Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και για ποιον λόγο (video)

Must Read

Από τους πρώην διάσημους κατέληξε στην μπλε ομάδα και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ανάμεσα σε εκείνον και στους συμπαίκτες του, η κατάσταση το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αλλάξει.

O λόγος για τον Πάνο Kαλίδη, ο οποίος την ώρα της ψηφοφορίας δήλωσε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από Survivor, καθώς έχει βρεθεί στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην περνάει καλά εξαιτίας του αρνητικού κλίματος που επικρατεί.

«Σε ψηφίζω (τον Νίκο Μπάρτζη) γιατί έχω στοχοποιηθεί πάρα πολύ από την παρέα σας. Με έχετε κάνει και ντρέπομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω οικειοθελώς γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά εδώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να έχει αποχωρήσει ήδη από το reality επιβίωσης.

«Έχω μάθει ότι ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει τέσσερις φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει. Με μια μικρή επιφύλαξη αποχώρησε οικειοθελώς. Υπάρχει πιθανότητα αύριο να μην είναι. Απ’ ότι έμαθα πιστεύει ότι δεν το κάνει καλό στο προφίλ του να παραμένει στο παιχνίδι», δήλωσε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This