Καυτά spoilers στις «Άγριες μέλισσες» – Το φάντασμα του Σέργιου επιστρέφει!

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό των Σταμίρηδων για τον φόνο του αδελφού του

Must Read

Τρεις μήνες έχουν μείνει για να κατεβάσει την αυλαία του ο δεύτερος κύκλος των «Άγριων μελισσών» του ΑΝΤ1 και η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη, σύμφωνα με τα spoilers, αρχίζει και ξετυλίγει το νήμα της κάθαρσης… Ολες οι δολοφονίες θα βγουν στη φόρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργή του Νικηφόρου θα ξεσπάσει όταν ο Κωνσταντής θα υποστηρίξει στο διαζύγιό του την Ασημίνα, και μάλιστα με κάθε κόστος. Ο αγαπητικός της Δρόσως δεν θα διστάσει να προσεγγίσει την Ασημίνα, δηλώνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη ο αδελφός του για τον χωρισμό ή για να μπορεί να βλέπει τουλάχιστον τον Σέργιο. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος τόσο με τη στάση του Κωνσταντή όσο και της Μυρσίνης, που πάει τον μικρό στο σπίτι των Σταμίρηδων για να δει την Ασημίνα.

Ετσι, όπως λένε οι φήμες, πάνω στην οργή του, και καθώς κανείς δεν καταλαβαίνει τη στάση του στην οικογένεια, φωνάζει σε όλους μέσα στο αρχοντικό τους πως η φόνισσα του Σέργιου δεν ήταν μία, αλλά και οι τρεις αδελφές! Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ενώ η Μυρσίνη ουρλιάζει πως πάντα μέσα της το γνώριζε. Ετσι μία νέα δίκη περιμένει τις Σταμίρενες και η υπόθεση του Σέργιου ανοίγει ξανά, με τις τρεις αδελφές να οδηγούνται σε νέα δίκη.

Η Ασημίνα, η Λενιώ και η Δρόσω συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται. Πλέον θα πρέπει να μιλήσουν ξεκάθαρα για την απόπειρα βιασμού αλλά και την άμυνά τους απέναντι στον άντρα που απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει… Μέχρι όμως όλα αυτά να «σκάσουν» στη μικρή μας οθόνη, ας δούμε τι θα συμβεί στο Διαφάνι την ερχόμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 29 Μαρτίου

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, αυτό όμως θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Από την άλλη Κωνσταντής και Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητά τους για τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα… Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της; Τέλος, η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων, με τον Βόσκαρη να δηλώνει αθώος.

Τρίτη 30 Μαρτίου

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μία σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Νικηφόρος και Ασημίνα γυρίζουν από το Παρίσι, με τον ίδιο να ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί! Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Από την άλλη, η σχέση της Δόμνας και του Μελέτη δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη…

Τετάρτη 31 Μαρτίου

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη αλλά και όσοι εμπλέκονται στη δίκη είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους και ανακοινώνει το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Πέμπτη 1 Απριλίου

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει, ενώ η προαγωγή του Προύσαλη συνδυάζεται με τις προετοιμασίες για τον γάμο με τη Ρίζω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This