Survivor: Το «σ’αγαπώ» της Άννας Μαρίας στον Νίκο και η επική ατάκα του Τριαντάφυλλου στον Jason Derulo (video)

Η φίλη της Μαριαλένας αποκάλυψε ότι η παραγωγή του Survivor την θεωρεί «προϊόν».

Must Read

Η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη φαίνεται ότι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και την οικογένειά της Μαριαλένας, η οποία προβληματίστηκε όταν είδε τους δύο συμπαίκτες να κοιμούνται μαζί στην καλύβα.

Η εκπομπή «Πρωινό», επικοινώνησε με τα συγγενικά πρόσωπα της Μαριαλένας, τα οποία αποκάλυψαν ότι οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας, χώρισαν υπό άσχημες συνθήκες, γι’ αυτό το λόγο η οικογένειά της δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Σάκη Κατσούλη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε: «Είναι έντονα προβληματισμένη για το παιδί της και την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα της, Γιώργο Ρουμελιώτη. Μάλιστα ο πατέρας της βρίσκεται στην Κύμη, έχει πρόβλημα υγείας και η μητέρα της Μαριαλένας ενημέρωσε για το γεγονός αυτό την παραγωγή καθώς και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί εισαγωγή στο νοσοκομείο. Από την παραγωγή της απάντησαν ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Μαριαλένα και της είπαν ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο και αν προκύψει θέμα νοσηλείας τότε θα πρέπει να προσκομίσει η οικογένεια το σχετικό έγγραφο στην παραγωγή» και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν θέλουν να έχει καμία σχέση με τον Σάκη και από ό,τι κατάλαβα υποστηρίζουν τη σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένεια της παίκτριας έχει αμφιβολίες αν ο τραυματισμός του Σάκη είναι αληθινός

Για την στοχοποίηση της Μαριαλένας και του Σάκη μέσα στο παιχνίδι, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η φίλη της παίκτριας του Survivor, Μαρίζα Σουμπασάκη η οποία διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη Μαριαλένα να έχει συνάψει πάλι σχέση με τον πρώην σύντροφο της.

«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση», τόνισε η φίλη της Μαριαλένας και πρόσθεσε:

«Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση, η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν της παραγωγής πλέον το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά».

Όσον αφορά τον νυν σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη, δήλωσε ότι ο γνωστός τραγουδιστής «δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι».

Η εκπομπή επίσης αποκάλυψε ότι εκτός από την οικογένεια της Μαριαλένας που προσπάθησε να επικοινωνήσει με την παραγωγή, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η μεριά του Σάκη, καθώς νιώθουν και αυτοί ότι ο εν λόγω παίκτης έχει στοχοποιηθεί.

Εκτός όμως από τη Μαριαλένα και το Σάκη, υπήρχαν φήμες ότι είχε ξεκινήσει ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Sfera, αποκάλυψε ότι κατά την αποχώρηση της, η πρώην πλέον παίκτρια τις μπλε ομάδας, είπε στον Νίκο Μπάρτζη τη φράση «Σ’ αγαπώ», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι του φάνηκε να ήταν σε φιλικό επίπεδο

«Νομίζω το άκουσα ότι την Άννα Μαρία να λέει “σ’αγαπώ” στον Νίκο. Νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά το πάρτι ένωσης όπου θα τραγουδήσει ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, αποκάλυψε ότι «έγινε μεγάλη παραγωγή. Στήθηκε ένα stage σε έναν λόφο. Ξεκινήσαμε στις 5 το απόγευμα και τελειώσαμε τα ξημερώματα. Ο Jason Derulo ήρθε με τρία βανάκια γεμάτα χορεύτριες και τραγούδησε 1,5 ώρα στο σύνολο. Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι. Χρησιμοποιούσαν ο ένας ατάκες του άλλου. Στον διαγωνισμό τραγουδιού κλάψαμε από τα γέλια. Δεν έλεγαν τραγούδια, έκαναν μπαλέτα», δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivo, ενώ αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος αποκάλεσε τον διάσημο τραγουδιστή «αδελφέ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This