Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Η Παναγιώταρου έτοιμη να πιάσει την… τσάπα!

Eτοιμάζεται να μαζεύει μπρόκολα από το μποστάνι!

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα… που λέει και το γνωστό άσμα! Να λοιπόν που με την κατάλληλη οικονομική προσφορά το κάστρο έπεσε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, τη «Φάρμα», για να μαζεύει αβγά από τις κότες και μπρόκολα από το μποστάνι!

Το μοντέλο, που είχε πάρει μέρος στο «Μy style rocks», έγινε μήλον της Εριδος για πολλά ριάλιτι, από το «Survivor» του Σκάι ως το «Bachelor» του Alpha, όμως θα καταλήξει να σκαλίζει με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τους άλλους παίκτες!

Η διαζευγμένη από τον πλαστικό της καρδιάς της Αριστομένη Γιαννόπουλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να συνειδητοποίησε ότι θα της… πηγαίνει η πείνα στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, αλλά ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά με τις αγελάδες στη «Φάρμα»!

Οπως ακούγεται, από την Κυριακή θα μπει σε πενθήμερη υποχρεωτική καραντίνα, έτσι ώστε να συναντήσει τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι! Ενδιαφέρον θα έχει και η συνύπαρξή της με την έτερη σεξοβόμβα Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ