Βουρκωμένη η Κουτσελίνη -Το συγκινητικό τραγούδι και η ανθοδέσμη στη θέση του Καραϊβάζ (video)

Το συγκινητικό αντίο από τους συναδέλφους του!

Must Read

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από την οικεία του στον Άλιμο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανώς καταβεβλημένη και μη μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του συνεργάτη της, ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με το τραγούδι «Αχ χελιδόνι μου», ενώ στη θέση του στο πλατό, είχαν τοποθετηθεί λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη του.

«Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε εκείνος. Έγραψα όταν βρήκα το κουράγιο ότι για μένα ήταν αδελφός, ήταν η οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα διότι ο Γιώργος Καλλιακμάνης ούτε και εκείνος το πίστευε και με πήρε τηλέφωνο αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά. Γιατί είμαστε εδώ; Γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα περίπου 70.000 μηνύματα αγκαλιάς.

Δεν είμαστε η οικογένειά του και το λέω αυτό διότι δεν θέλω να μοιραστώ αυτόν τον πόνο με αυτούς τους ανθρώπους που από την Παρασκευή βιώνουν τον πόνο στον μέγιστο βαθμό. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια της εκπομπής.

 

Ράκος όμως φαίνεται να είναι και η Μαρίκα Μαυρομάτη, η οποία μοιραζόταν τον ίδιο χώρο στα γραφεία του STAR.

«Από σήμερα μόνη… σε ένα γραφείο με μια άδεια καρέκλα , ένα κεράκι και λουλούδια. Δεν θα ξανάρθεις ποτέ , δεν θα με καλημερίσεις ποτέ , δεν θα ξανακούσω ποτέ τον έντονο θόρυβο που έκανες γράφοντας στο πληκτρολόγιο το πρώτο σου κείμενο στο bloko . Μια απέραντη σιωπή και ένα γιατί , μια μαύρη Δευτέρα, καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

H στυγερή δολοφονία του αγαπημένου δημοσιογράφου έχει σοκάρει τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και όλο το πανελλήνιο. Όλες οι εκπομπές είχαν σαν πρώτο θέμα τον θάνατο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, με τους παρουσιαστές να τον αποχαιρετούν δημόσια, αναπολώντας τις ωραίες στιγμές κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους μαζί τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πώς τα πρώτα ξεκινήματα του στη δημοσιογραφία τα έκανε μαζί του στο κανάλι Star, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης ο οποίος επιμελήθηκε το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή είπε χαρακτηριστικά:

«Τον έζησα 15 χρόνια στη ΓΑΔΑ κάνοντας αστυνομικό ρεπορτάζ, ήταν από τους πρώτους που με βοήθησαν».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη μεριά της μέσα από την εκπομπή «Happy Day», εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του, αποκαλύπτοντας ότι τον είχε συναντήσει λίγο πριν αποχωρήσει για το σπίτι του εκείνη τη μοιραία μέρα.

«Τον Γιώργο Καραϊβάζ, τον συναντούσα συχνά στον διάδρομο. Ήμασταν διπλανά γραφεία. Ήταν πολύ ευγενικός και είχε πάντα χαμογελαστά μάτια. Μιλούσα την Παρασκευή με τους συνεργάτες του και εκείνος έφυγε και έλεγε πως έχει καλό καιρό και ότι θα έκανε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, στον Άλιμο. Έφυγε, χαρούμενος, ήρεμος, χαμογελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεχόταν απειλές και ότι κάτι συνέβαινε. Έφυγε χαιρετώντας για το Σαββατοκύριακο χαλαρός και χαμογελαστός και ανανέωσε το ραντεβού με την ομάδα της Ζήνας για τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Έχουν έρθει από το πρωί και δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε.

Είναι συγκινητικό να φεύγει έτσι ένας νέος άνθρωπος, δυνατός και δυναμικός, που τον συναντάς κάθε μέρα και τη μια μέρα τον βλέπεις και την άλλη μαθαίνεις ότι έφυγε. Είναι σοκαριστικό. Καλή δύναμη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά.

 

Το δικό τους αντίο είπε και ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή τους «Στη φωλιά των Κου Κου», καθώς ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας άνθρωπος τον οποίον συναντούσαν συχνά έξω από τα πλατό της εκπομπής.

«Ξεκινάμε διαφορετικά γιατί όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή, μουδιασμένοι. Δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και κανείς έχει κέφι. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά στο πρώτο μέρος πρέπει να εκφράσουμε κι εμείς τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή το μεσημέρι. Στο άκουσμα της είδησης αυτής φυσικά κανένας δεν το πίστεψε, δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύουμε στην ίδια παραγωγή και στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν βέβαια ήταν μέλος της δικιάς μας εκπομπής όμως ήταν ένας άνθρωπος που γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά, τον βλέπαμε καθημερινά και είμαστε όλοι πραγματικά πολύ σοκαρισμένοι. Είναι κοινός τόπος ότι κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Το Δικό του μήνυμα όμως έστειλε και ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος μάλιστα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του. Παράλληλα η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Ρίτσα Μπιζόγλη λύγισε στην προσπάθειά της να προαναγγείλει το επόμενο θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This