Παρασκευή 14/5/2021

Στα 64 της «έφυγε» η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση

Έδινε για χρόνια μάχη για τη ζωή της...

Δεν άντεξε η γνωστή δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση… «Έφυγε» στα 64 της μετά από μακροχρόνια μάχη με ασθένεια που την ταλαιπωρούσε.

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου, στις 10.30 π.μ. στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της σταδιοδρομία από την ΥΕΝΕΔ και το 1982 εργάστηκε στη Βραδυνή, υπεύθυνη του δικαστικού ρεπορτάζ, θέση που κράτησε έως τον Απρίλιο του 1989. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Mega, που κράτησε έως το 2001. μέχρι τη συνταξιοδότησή της εργαζόταν στον Ελεύθερο Τύπο και τον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.

Οι συνάδελφοί της δημοσιογράφοι την τίμησαν με την ψήφο τους κατ’ επανάληψη και την αγκάλιασαν με την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντάς την στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ«Η Εννυ Μαγιάση στην ενεργό επαγγελματική της δράση υπήρξε μία έμπειρη και καταξιωμένη δικαστική ρεπόρτερ, που εργάστηκε για πολλά χρόνια με επαγγελματικότητα και δυναμισμό, αφήνοντας το δικό της στίγμα στον χώρο. Διακρίθηκε για το ήθος της, τη συναδελφικότητά της και την εντιμότητά της, ιδιότητες που την ανέδειξαν στη συνείδηση των συναδέλφων, οι οποίοι την εξέλεξαν δύο φορές ως β’ αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, με μεγάλο αριθμό ψήφων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ