«Βόμβα» στις «Άγριες μέλισσες» – Ο Δούκας σε δίνη!

Η κατηγορία που τον βαραίνει, η κατάθεση της Ανέτ και οι υποψίες του Προύσαλη

Must Read

H «Espresso» ρίχνει spoilers «βόμβα» όσον αφορά το Διαφάνι και παρακάτω θα διαβάσετε όλα όσα θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες μέλισσες»! Ο Δούκας, μόλις μάθει για τη μεγάλη προδοσία του γιου του, η οποία τον έστειλε έξι χρόνια σε οικειοθελή εξορία, θα τον πετάξει έξω από το σπίτι με τις κλοτσιές.

Ο Νικηφόρος θα πάρει το παιδί και τις βαλίτσες του, με σκοπό να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Πηγαίνει στη Λάρισα, αρχίζει από το μηδέν και προτείνει στην Ασημίνα να έρθει και εκείνη στη Λάρισα! Της λέει να μείνουν σε διπλανά σπίτια, για να είναι κοντά στο παιδί τους, παρά τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Εκείνη θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την πρότασή του, προκαλώντας μεγάλη ένταση στη Δρόσω, η οποία βλέπει τον Σέργιο να φεύγει ξανά από κοντά της. Ο Νικηφόρος όμως δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα του. Σύμφωνα με τα spoilers, προτού αποχωρήσει από τον συνεταιρισμό, δίνει όλο το μερίδιό του στον Μιλτιάδη, για να μπορεί να αντιμετωπίσει ο θείος του τον πατέρα του! Τι θα γίνει όμως την άλλη εβδομάδα και ώσπου να συμβούν όλα αυτά;

Δευτέρα 19 Απριλίου

Στο γλέντι του γάμου Προύσαλη – Ρίζως οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος φέρνει τον Σέργιο στο σπίτι τους, ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί. Από την άλλη, η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως αυτό έχει να κάνει με τον Μελέτη, την ώρα που ο Γραμματικός, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση Θέμελη.

Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου και όλοι περιμένουν την αντίδρασή του, ενώ στο άλλο σπίτι των Σεβαστών Λάμπρος και Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του, όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Προύσαλη και του Αγγελου, μια και τον υποψιάζονται ότι διέρρηξε το τμήμα…

Τρίτη 20 Απριλίου

Ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο αδελφός της διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πειστεί όμως η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της; Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το… λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα μέσω του συνεταιρισμού, ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ακόμα μία φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή!

Τετάρτη 21 Απριλίου

Στο Σεβαστέικο η Μυρσίνη ζητεί τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους.

Η Ουρανία κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, αλλά δεν έχει τη στήριξη του Κυριάκου, που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια. Οσο για την Πηνελόπη, συνεχίζει να παλεύει για τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο εισαγγελέας και ο Σπανός πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη…

Πέμπτη 22 Απριλίου

Κωνσταντής και Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους, όμως η σχέση της τελευταίας με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά! Στο επεισόδιο της Πέμπτης εμφανίζεται και ο… Βόσκαρης, ο οποίος δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούργιες ανατροπές! Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους, την ώρα που ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα προτού ανακαλύψει τον δολοφόνο του πατέρα του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This