Σάββατο 8/5/2021

Ο Φουρθιώτης θα πληρώσει χρυσό το τίμημα στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ 

Βαθιά θα βάλει το χέρι στη τσέπη ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ στο ταμείο των δημοσιογράφων για τους μισθούς – μαμούθ που δήλωσε ότι δήθενα λάμβανε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» με σκοπό να «τσεπώσει» χοντρή αποζημίωση.

Όπως αναφέρει το efsyn.gr, η εταιρία του γνωστού τηλεπαρουσιαστή θα πρέπει να πληρώσει τις εισφορές που επιβάλλει εισφορά σε όλο το ποσό που δηλώνεται ως μισθός κι όχι επί ενός ορίου, όπως γίνεται στον ΕΦΚΑ, ο οποίος αναγνωρίζει ως ανώτατο ποσόν τα 6.500 ευρώ.

Επιπλέον, ο Φουρθιώτης θα πληρώσει και τα νοσήλια σε ιδιωτική κλινική στην οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί πρόσφατα, καθώς οι ελεγκτές του ΕΔΟΕΑΠ δεν τα δικαιολόγησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φουρθιώτης βρίσκεται υπό διπλό εισαγγελικό «μικροσκόπιο», καθώς τα τα στοιχεία που αφορούν στην εκτέλεση του προγράμματος«Συν-Εργασία» διαβιβάστηκαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Την ίδια στιγμή, έχει διαταχθεί και διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για αδικήματα που ενδέχεται να έχουν διαπραχθεί από τον παρουσιαστή μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ