Ο Φουρθιώτης θα πληρώσει χρυσό το τίμημα στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ 

Must Read

Βαθιά θα βάλει το χέρι στη τσέπη ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος πρέπει να πληρώσει 50.000 ευρώ στο ταμείο των δημοσιογράφων για τους μισθούς – μαμούθ που δήλωσε ότι δήθενα λάμβανε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» με σκοπό να «τσεπώσει» χοντρή αποζημίωση.

Όπως αναφέρει το efsyn.gr, η εταιρία του γνωστού τηλεπαρουσιαστή θα πρέπει να πληρώσει τις εισφορές που επιβάλλει εισφορά σε όλο το ποσό που δηλώνεται ως μισθός κι όχι επί ενός ορίου, όπως γίνεται στον ΕΦΚΑ, ο οποίος αναγνωρίζει ως ανώτατο ποσόν τα 6.500 ευρώ.

Επιπλέον, ο Φουρθιώτης θα πληρώσει και τα νοσήλια σε ιδιωτική κλινική στην οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί πρόσφατα, καθώς οι ελεγκτές του ΕΔΟΕΑΠ δεν τα δικαιολόγησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φουρθιώτης βρίσκεται υπό διπλό εισαγγελικό «μικροσκόπιο», καθώς τα τα στοιχεία που αφορούν στην εκτέλεση του προγράμματος«Συν-Εργασία» διαβιβάστηκαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Την ίδια στιγμή, έχει διαταχθεί και διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για αδικήματα που ενδέχεται να έχουν διαπραχθεί από τον παρουσιαστή μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This