Επιστρέφει στην ΕΡΤ «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»

46 χρόνια μετά θα προβληθεί ξανά στην κρατική τηλεόραση

Must Read

Γενιές και γενιές μεγάλωσαν με την κλασική σειρά «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι». Την αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά με στοιχεία της Άγριας Δύσης, με κεντρικό θέμα μια οικογένεια που ζούσε σε φάρμα στο Walnut Grove της Μινεσότα. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 11 Σεπτεμβρίου του 1974 και ολοκληρώθηκε στις 21 Μαρτίου του 1983, σε 9 κύκλους.

Και τώρα επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση, 46 χρόνια μετά! Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, εξασφάλισε την Deluxe Remastered Edition της οικογενειακής αυτής τηλεοπτικής σειράς. Η ανακοίνωση που εξέδωσε για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς, αναφέρει:

«Η σειρά θα προβληθεί σε ποιότητα High Definition, αλλά οι τεχνικοί της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τις νέες κόπιες, ώστε να μην μεταδοθούν με υπότιτλους, αλλά με το αυθεντικό ντουμπλάζ και τις φωνές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό εκείνες του Χρήστου Τσάγκα, του Ντίνου Καρύδη, της Ματίνας Καρρά, της Έφης Πίκουλα, της Αλεξίας Ασκαρίδου και άλλων γνωστών ηθοποιών.

Η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει και τους εννέα κύκλους με 212 επεισόδια και η σειρά θα αρχίσει να μεταδίδεται καθημερινά στην ΕΡΤ1, στις 7 το απόγευμα. “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 20 Απρίλιου. Τα επεισόδια θα βρίσκονται και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This