Η Παπαγεωργίου «άδειασε» ξανά τη Σκορδά για την επιστροφή της στο «GNTM» στη θέση της Καγιά

Είχε διαψεύσει και το ρεπορτάζ του «Πρωινού» ότι χώρισε από τον Snik

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «άδειασε» ακόμη μία φορά τη Φαίη Σκορδά, μετά το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και ήθελε την Ηλιάνα ξανά στο «GNTM», στη θέση της Βίκυς Καγιά!

Η ίδια διέψευσε έμμεσα το ρεπορτάζ, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram: «Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις» και συνόδευσε την ανάρτησή της με το hashtag «#πώσείπατε;»

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό η Παπαγεωργίου είχε «αδειάσει» ξανά το «Πρωινό», καθώς συνεργάτες της Φαίης είχαν πει ότι χώρισε από τον αγαπημένο της Snik, κάτι που μέχρι και ο ράπερ διέψευσε. Μάλλον η κόντρα Φαίης – Ηλιάνας τώρα ξεκινά…

Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το «GNTM» -αν και, όπως πληροφορηθήκαμε, θα κάνει περάσματα ως guest star- για να αναλάβει τη νέα παραγωγή του Star «Dancing with the stars» ήταν φυσικό και επόμενο να αρχίσουν τα σενάρια σχετικά με το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή.

Πάντως, στελέχη του καναλιού είπαν στην «Espresso» ότι ενδέχεται να μείνει κενή η καρέκλα της Καγιά μετά την αποχώρησή της από το «GNTM 4» και να μην υπάρξει καμία αντικατάσταση! Το σίγουρο είναι ότι η Παπαγεωργίου δεν θα καθίσει ξανά στη θέση του κριτή. Ηταν αυτή που έκλεισε πίσω της την πόρτα του Star μαζί με την booker της Ελενα Χριστοπούλου.

Αν βρεθεί εν τέλει πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Καγιά, αυτό θα είναι φρέσκο τηλεοπτικά. Πάντως, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα, καθώς εδώ και δύο μήνες έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες από την creative director Zενεβιέβ Mαζαρί και όλη την ομάδα πίσω από τις κάμερες. Σε περίπου έναν μήνα θα ξεκινήσουν γυρίσματα, ώστε το πρότζεκτ να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This