Σάββατο 8/5/2021

Survivor: Ο λόγος που δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος και ο παίκτης που θα αποχωρήσει (;) (video)

Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν επιβεβαιωθεί οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι για όγδοη φορά ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο νιώθει εξουθενωμένος και αγανακτισμένος, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο από τους συμπαίκτες του, γι’ αυτό το λόγο ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό που το στηρίζει να μην το κάνει αυτή τη φορά προκειμένου να φύγει από το reality επιβίωσης.

Πολλοί φαίνεται να απόρησαν με αυτή του τη στάση κάνοντας λόγο ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ωστόσο φημολογείται έντονα ότι υπάρχει ρήτρα από την παραγωγή για όσους παίκτες αποφασίσουν να φύγουν.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε η γνωστή instagramer Soula Glamorous.

Παρόμοια ανάρτηση όμως έκανε και η Νάταλι Κάκκαβα στο Twitter.

Την εικασία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει ο πρώην Survivor, Βασίλης Σίμος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι υπάρχει ρήτρα που αν παραβιαστεί από κάποιον παίκτη, ενδέχεται να μην πάρει χρήματα αλλά και να πληρώσει από την τσέπη και το ξενοδοχείο που θα διαμείνει προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Όπως όλα δείχνουν ο Τριαντάφυλλος έχει μεγάλη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό, σε αντίθεση με τον Αλέξη Παππά που φαίνεται να είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι δέχεται μηνύματα από χρήστες των social media που την προειδοποιούν ότι θα υποδεχτεί τον ηθοποιό στην εκπομπή της, γεγονός το οποίο δεν το θέλει καθόλου δεδομένου ότι ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει την αντιπάθεια της προς το πρόσωπό του.

Φαίνεται ότι από το παιχνίδι θα φύγει ο Αλέξης Παππάς, βέβαια το γεγονός αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάποιο τρόπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ