Στην αντεπίθεση περνάει ο ΑΝΤ1 με νέο ριάλιτι μαγειρικής

Κάτι ψήνεται...

Must Read

Ριάλιτι και ξανά μανά ριάλιτι. Καλή η μυθοπλασία, αλλά όταν τα κανάλια βλέπουν τα νούμερα που χτυπάνε το «Survivor», το «MasterChef» και το «GNTM», αλλάζουν τη στρατηγική τους. Και δεν είναι μόνο το ριάλιτι επιβίωσης που πάει σφαίρα φέτος ή το ριάλιτι μαγειρικής στο Star.

Δυστυχώς, ήταν και το «Big Brother» αλλά και το «Bachelor» που, παρά το άθλιο περιεχόμενό τους και τη χαμηλή ποιότητά τους, ιντρίγκαραν το κοινό που κάθισε, τα είδε και τα έκανε μόδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ετσι, λοιπόν, το Star, πέρα από το «GNTM» και το «MasterChef», τη σεζόν 2021-2022 θα χτυπήσει ξανά τον ανταγωνισμό με το ριάλιτι «Κοσμογυρισμένοι», που έκανε γκελ στον κόσμο, με τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ο ΑΝΤ1 θα χτίσει το νέο πρόγραμμά του με ριάλιτι, αφού, πέρα από τις «Άγριες μέλισσες», κανένα από τα σίριαλ που πρόβαλε δεν του πήγε σε τηλεθέαση και έτσι θα τελειώσουν αυτή τη σεζόν χωρίς να ανανεωθούν.

Η λίστα με τα ριάλιτι πάει κι έρχεται, λοιπόν, και, όπως όλα δείχνουν, η ζυγαριά στο κανάλι του Αμαρουσίου έγειρε προς τη μαγειρική, αφού ούτε και η βουκολική «Φάρμα» δεν ικανοποίησε σε νούμερα τηλεθέασης τα στελέχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε καταπιαστεί με ριάλιτι μαγειρικής, όπως το «Top Chef» (στο μακρινό 2010) και το «Hell’s Kitchen» το 2018. Μέτριες όμως ήταν οι επιδόσεις και των δύο, ειδικά του δεύτερου.

Ωστόσο το κανάλι, μια και η μαγειρική πουλάει εν μέσω καραντίνας, σκέφτεται να δοκιμάσει ακόμη μία φορά με ένα ριάλιτι μαγειρικής στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν ο μεγάλος αντίπαλος, που είναι το «MasterChef», κάνει… αγρανάπαυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This